Amióta csak kiderült, hogy Károly király és Katalin hercegné is betegek, Vilmos herceg másra sem koncentrál, mint hogy trónörökösként helyt álljon, és hogy maximálisan támogassa lábadozó szeretteit. Egy dologgal azonban mégsem képes megbírkózni.

Károly király és Vilmos herceg nem mindenben értenek egyet

A hírek szerint Harry herceg váratlan látogatása alaposan felborított mindent! Sussex hercege már hosszú hónapok óta nem találkozott a családjával, és igazából évekkel ezelőtt eltávolodtak egymástól. Így mindenkit meglepett, hogy Harry a rossz hír hallatán azonnal Londonba repült. 

Bennfentesek szerint Károly királyt is ledöbbentette kisebbik fia váratlan közeledése, azonban komolyan elgondolkozott rajta, hogy ad még egy esélyt a kapcsolatuknak. Az uralkodó nyitott a békülésre, azonban Vilmos herceg állítólag erről hallani sem akar.

Vilmos herceg üzenete egyértelmű

Bár Harry érkezése váratlan volt, még a király is meg tudta oldani a szoros napirendje mellett, hogy szűk háromnegyed órát szán a fiára. Azonban Vilmos erre nem volt hajlandó! Nem találkozott öccsével, míg az Londonban tartózkodott, és a királyi szakértők egyetértenek abban, hogy ezzel a trónörökös egyértelművé tette álláspontját az egész világ előtt. De azt is biztosra veszik, hogy ez szül még feszültséget Károly herceg és a két fia között.