Harry herceg nem ápol szoros viszonyt a családtagjaival, különösen a Netflixen megjelent dokumentumfilmje, és tavaly kiadott, Spare című memoárja után, hiszen mindkettő számos állítást tartalmazott, amelyek a brit királyi családra nézve egyáltalán nem voltak hízelgőek.

Bár Károly király személyesen hívta fel, hogy közölje vele a betegsége részleteit, de csak 30 percet töltöttek együtt Londonban. A Buckingham-palota és a családtagok sem árulnak el részleteket, de Harry herceg akaratlanul is találgatásokra adott okot.

Harry herceg viselkedése ezt üzente

A találkozó után Harry herceg nagyon gyorsan távozott az Egyesült Királyságból, de úgy tűnik, kifejezetten jó hangulatban utazott vissza az Egyesült Államokba, ami sokakat meglepett.

Az elismert testbeszéd-szakértő, Judi James szerint nem arról van szó, hogy Harry herceget nem rendítette meg édesapja egészségügyi problémája, de véleménye szerint talán jó híreket kapott.

A testbeszéde arról árulkodik, hogy megkönnyebbült, ami azt sugallja, hogy Károly király jó állapotban van. Harry herceg válla és teste is ellazult, a zsebre dugott kéz nyugodtságra utal. Ha ideges lenne, a szorongás és a feszültség sokkal látványosabban jelentkezne.

A szakember szerint mindez bizakodásra ad okot Károly király állapotát illetően, ám bővebb információkat továbbra sem közöltek a nagyközönséggel.

via