Jól halad Katalin hercegné felépülése, legalábbis a szakértők szerint erről árulkodik, hogy a hercegné és a családja elhagyták az otthonukat. A norfolki birtokra utaztak, az egyik informátor pedig azt is elárulta, miért volt szükséges az utazás. 

Ezért utazott el Katalin hercegné 

Az elmúlt napokban több szakértő is megszólalt Katalin hercegné állapotával kapcsolatban, és elmondták, az utazás jó jel. Ugyanis azt üzeni, a walesi hercegné elég jól van ahhoz, hogy elhagyja az otthonát, és bevállaljon egy utazást. 

A család a Norfolkban található Sandringham birtokra utazott, ahol jelenleg Károly király is pihen. Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek van itt egy otthona, az Anmel Hall, ami egy kicsit nagyobb, mint a windsori házuk, itt szoktak lakni, amikor a birtokra utaznak. 

Jennie Bond, a BBC korábbi királyi tudósítója viszont elárulta, hogy miért lehetett szükség az utazásra, és miért pont Norfolkot választotta a család. 

Norfolk egyik legnagyobb szépsége, hogy Londonból is elérhető. Windsor gyönyörű, és természetesen van egy gyönyörű házuk. De a Heathrow repülési útvonalán van, és ez nagyon bosszantó lehet. Vilmos és Katalin számára minden adott, amire egy család vágyhat Norfolkban. 

A szakértő szerint az Anmel Hall tágasabb, jobban elfér az egész család, így Katalin hercegné kényelmesebben tud pihenni. A gyerekek pedig a birtokon tudnak játszani, így az egész család számára hasznos a környezetváltozás. Vilmos herceg és Katalin hercegné nagy valószínűséggel nem töltenek sok időt a birtokon, mivel csak az iskolai szünet idejére utaztak el. 


Via