Egyre több alkalommal jelenik meg a nyilvánosság előtt Meghan Markle. Ismét elkezdődik a podcastje, emellett új weboldala is lett a hercegi párnak. Egyre gyakrabban mutatkozik vörös szőnyeges eseményeken, és van egy híresség, akivel szeretne közelebbi barátságot ápolni. 

Meghan Markle ezért szeretne Taylor Swift barátnője lenni 

Sussex hercegnéjének sok híres barátja van, hiszen mielőtt bekerült a királyi családba, színésznő volt. Ám az évek során ezeknek a barátságuknak egy része megfakult, a pletykák szerint már a Beckham-házaspárral sem ápol baráti viszonyt Meghan és Harry. 

Ám a királyi szakértők szerint van egy híresség, akivel Meghan nagyon szeretne közelebbi barátságot ápolni, ez pedig nem más, mint Taylor Swift. Erről Kinsey Schofield, királyi kommentátor beszélt a GBN America nevű műsorban. 

Meghan kétségbeesetten szeretne Taylor barátja lenni. Meghan meghívta Taylor Swiftet a podcastjába, és írt neki egy kézzel írott levelet, amelyben könyörgött, hogy szerepeljen. 

A szakértő szerint ez részben annak köszönhető, hogy Taylor Swift manapság nagyon népszerűnek számít, és jó a marketingje. Kinsey Schofield, úgy véli, ez Meghan számára nagyon ösztönző lenne, hiszen az ő hírnevét is pozitívan befolyásolná, ha egy ennyire híres személy lenne a barátnője. 

Meghan Markle megítélése az utóbbi években nem mindig volt pozitív, ezen a Netflix számára készített dokusorozat sem segített. A szakértő szerint Meghan úgy érzi, egy híres baráttal sokkal könnyebb lenne átvészelni a következő időszakot


Via