A brit királyi család tagjait folyton követik a fotósok. Katalin hercegné pedig az egyik legnépszerűbb személy, így tényleg bárhol felismerik. De van egy trükkje, ami szinte mindig beválik, ha egyedüllétre vágyik. 

Így rejtőzik el Katalin hercegné 

Korábban már kiderült, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné a mai napig járnak titkos randikra. Legtöbbször vidéki, eldugott éttermeket keresnek fel, ahol nem ismerik fel őket. Most azonban eláruljuk Katalin hercegné titkát, aki elég gyakran kisurran a palotából, hogy hétköznapi dolgokat csináljon. 

Tina Brown a The Palace Papers című könyvében leplezte le a walesi hercegét, aki imád hétköznapi dolgokat csinálni. Szeret sétálni, múzeumba járni és elveszni a városban. Azonban erre kevés lehetősége van, hiszen folyton felismerik, így kifejlesztett egy taktikát. 

A kedvenc helyeire megy, ha a pihenésre és a kikapcsolódásra vágyik a nap kezdete előtt. A korai elindulás azt is jelenti, hogy elkerüli a fotósokat és a riportereket, valamint mindenkit, aki esetleg felismerné. Ha nincs senki, aki követné őt, a hercegné is élheti az életét. 

Ennek ellenére nem mindig sikerül Katalin hercegnének elrejtőznie. Pár évvel ezelőtt kiszúrták egy kiállításon, ahol még felvételek is készültek róla. 


Via