Megdöbbentette az embereket, amikor a palota bejelentette, hogy Katalin hercegné hasi műtéten esett át. A betegségéről további információkat nem közöltek, ami a királyi szakértők szerint hatalmas hiba volt. 

Nagy hibát követett el Katalin hercegné 

Január közepén műtötték meg Katalin hercegnét, ezután nagyjából 2 hetet töltött kórházban. A következő időszakot Windsorban fogja eltölteni, legközelebb áprilisban jelenik meg nyilvános eseményen. Az elmúlt hetekben sok szakértő megszólalt az állapotával kapcsolatban, most viszont egy királyi kommentátor bírálta az egyik döntését. 

Daniela Elser királyi kommentátor nyilatkozott Katalin hercegné állapotával kapcsolatban, és felhívta egy fontos dologra a figyelmet.

Katalin nagyon rosszul kezelte a kórházi tartózkodását. Számtalan oka lehet annak, hogy Kate hercegné kórházban van, de felhasználhatta volna ezt egy alkalomként arra, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy mi a baj, és „egy picivel jobbá tehette a világot a polgárok számára”. 

A királyi kommentátor szerint Károly király stratégiája sokkal jobb volt. A palota a kezdetektől fogva világosan kommunikált az állapotát illetően. A szakértő szerint ez nem véletlen, mivel szerette volna felhívni az emberek figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára. 


Via