Heteken keresztül aggódtak a rajongók Katalin hercegnéért, miután kiderült, hogy nagyjából 2 hetet tölt majd kórházban. A walesi hercegné január 16-án esett át hasi műtéten, az állapotáról most a palota közleményt adott ki. 

Katalin hercegné elhagyta a kórházat 

Nagyjából 2 héttel ezelőtt hajtottak végre előre tervezett hasi műtétet Katalin hercegnén. A palota nem árulta el, hogy erre miért volt szükség, pusztán annyit közöltek, a hercegné nem rákos. Az elmúlt időszakban több szakértő is megszólalt, akik elárulták, miért szükséges a hercegnének ilyen sok időt a kórházban töltenie. 

A palota azonban nem adott ki bővebb információt, egészen eddig, most ugyanis egy közlemény jelent meg Katalin hercegné és Vilmos herceg hivatalos Instagram-oldalán. Az információk alapján hétfőn elhagyhatta a kórházat a walesi hercegné, és visszatért Windsorba, ahol a következő hónapokat tölteni fogja. 

A közleményből az is kiderült, hogy a hercegné jól van, a felépülése pedig rendben halad. Vilmos herceg és Katalin hercegné hálájukat fejezték ki a The London Clinic dolgozóinak, akik segítették a hercegnét a benntartózkodás ideje alatt. 

Korábban már elárulták, Katalin hercegné a következő hónapokban nem vállal nyilvános szereplést, legközelebb áprilisban jelenhet majd meg. Vilmos herceg programjait szintén törtölték, a hercegné felépülési időszaka alatt ő foglalkozik a gyerekekkel.