Beatrix hercegnő mostanában egyre több olyan ruhában jelenik meg, ami nem a furcsa ízlésvilágát tükrözi, botrányos szereléseit pedig már szinte teljesen elfelejtette! A királyi család karácsonyi koncertjére például egy csodálatos téli kabátban érkezett a hercegnő, de az utóbbi egy évben már több  csinos ruhát is láthattunk rajta. Vajon minek köszönhető ez hatalmas változás? Nagy eséllyel Katalin hercegné hasznos divattanácsainak! 

BEATRIX HERCEGNŐ ELKÉPESZTŐEN CSINOS EBBEN A RUHÁBAN

Beatrix hercegnő (Károly király unokahúga) korábban a brit királyi család fekete báránya volt, ugyanis szinte mindent felvett, ami megteszett neki! Az Ugg csizmáktól kezdve a rikító mintás ruhákon át az átlátszó darabokig mindent lehetett már rajta látni, ám amióta amióta megházasodott olasz üzletember szerelmével, Eduardo Mapelli Mozzival, azóta sokkal kifinomultabb az öltözködése.

A szakértők szerint ez annak köszönhető, hogy Beatrix hercegnő rendszeresen kér divattanácsokat Katalin hercegnétől, aki örömmel ad neki néhány tippet – ezeket a hasznos praktikákat pedig minden jeles alkalommal igyekszik Beatrix hercegnő beépíteni a ruhatárába. Nemrég például egy flitteres, rose gold estélyiben jelent meg, amit egészen biztosan Katalin hercegné egyik szettjéről másolt le

KORÁBBAN MÁR KATALIN HERCEGNÉ IS VISELT HASONLÓ RUHÁT 

A flitteres ruhákat Katalin hercegné is szereti – főleg, ha azok rose gold színben ragyognak! Igaz, Katalin hercegné sokkal szolidabban öltözködik, hiszen a brit trónörökös feleségeként fontos, hogy betartsa a brit királyi protokoll öltözködési szabályait. Épp ezért, rövid ujjú, pántos vagy mély és kivágott dekoltázsú ruhákat egyáltalán nem is visel.

Katalin hercegné helyette a visszafogott, zárt dekoltázsú ruhákat preferálja, melyek lehetőség szerint könyökig, de legalább a felkar alsó feléig érnek. Ezeken túl is azonban a hosszú ujjú, magasabb nyakkal rendelkező estélyiket szokta választani a különleges hercegi megjelenésekre, mint ahogyan az a fenti fotón is látható.

Via