Katalin hercegné öltözködéséért egy világ rajong: fantasztikus ízlése a világ legjobban öltözött női közé emelte, nagy eséllyel pedig idén is sok szép szettet láthatunk tőle. Igaz, a hercegné korábban nagyon szexis és merész ruhákat is felvett, ma már viszont szigorúan követi a brit királyi öltözködési kódex alapelveit. Gardróbját ehhez híven főleg a midi hosszúságú, dekoltázst és a karokat takaró ruhák alkotják, melyekre elképesztő összegeket költhet évente.

Katalin hercegnének elképesztően jó ízlése van ruhák terén

Katalin hercegné több százezer forintos ruháinak mását szerencsére a fast fashion üzletek kínálatában is meg lehet találni, ami szuper hír, hiszen a hercegné öltözködéséért milliók rajonganak. A nagy téli leárazás során most mi is kiválogattuk azokat az elegánsan szolid ruhákat, amik még a 20 000 Ft alatti árkategóriában vannak, de még Katalin hercegné is bármikor felvenné őket! De vajon milyen ruhákat is hord a hercegné?

Katalin hercegné a téli időszak alatt előnyben részesíti a sötétebb viseleteket, valamit a midi hosszúságú, zárt dekoltázsú darabokat. Olyan ruhákat kerestünk 20 000 Ft alatt, amiket nemcsak te, de még ő is szívesen felvenne!

KÖTÖTT BÉZS RUHA

Katalin hercegné a letisztult harmóniát árasztó, szolid öltözetek híve, ezért az őszi-téli hónapokban sokszor lehet őt látni midi hosszúságú, kötött ruhákban. Egyik legikonikusabb megjelenése a 2023-as évben egy kötött kétrészes szett volt, ami szinte megszólalásig hasonlít az alábbi bézs ruhához. A leárazás mértéke nem nagy, de ez a következő hetekben még változhat!

Mohito Midi pulóverruha Midi pulóverruha 13 995 Ft helyett 12 995 Ft
Mohito Midi pulóverruha 13 995 Ft 12 995 Ft

CSIPKERUHA

A hercegné már évekkel ezelőtt is rajongott a csipkével díszített ruhákért: pár évvel ezelőtt, az egyik királyi megjelenésen pedig egy pont ilyen csipkeruhát vett fel, amiben elképesztően nézett ki. Érdekesség, hogy ezért a ruháért Meghan Markle is rajong, rajta is lehetett már hasonló ruhát látni – ebben tehát egyik a két hercegné ízlése.

Vila Vikalila LS Noos Koktélruha 18 990 Ft 13 290 Ft (Zalando.hu)
Vila Vikalila LS Noos Koktélruha 18 990 Ft 13 290 Ft (Zalando.hu)

INGRUHA

Nemcsak a télen, hanem tavasszal is szeret derékövvel díszített, színes ingruhákban járni Katalin hercegné, ezért nem kérdés, hogy ezt az elegáns ZARA ruhát felvenné-e! Akár rózsaszín árnyalatú, akár virágokkal díszített, mintás ingruháról van szó, a hercegnén előbb-utóbb biztosan látni lehet majd a legmenőbb high-street darabokat. Egy ilyen ruhát neked is vásárolnod kell, ha szeretnél inspirálódni Katalin hercegné öltözködéséből! 

ZARA Belted midi shirt dress 18 995 Ft helyett 7995 Ft
ZARA Belted midi shirt dress 18 995 Ft 7995 Ft

PULÓVERRUHA

Katalin hercegné imádja a pulcsikat, de a pulóverruhákat talán még azoknál is jobban! Az ünnepi szezonban  több ilyen ruhát is láthattunk rajta, de most, hogy még tombolnak a hidegek, biztosan előkerülnek újra a hercegné gardróbjából. Ez a magasan zárt, hosszú ujjal rendelkező midiruha ráadásul enyhén redőzött, pliszírozott is, melyek fantasztikusan mutatnak mozgás közben!

H&M Kötött ruha magas nyakkal 11 495 Ft 4995 Ft
H&M Kötött ruha magas nyakkal 11 495 Ft 4995 Ft

PEPITA MINTÁS RUHA

Végül, de nem utolsósorban: a hercegné ruhatárának alapelemei közé tartoznak a pöttyös és a pepita mintás ruhák, ezért egy ilyen ruhába kötelező lesz beruháznod, ha úgy szeretnél öltözködni, mint Katalin hercegné! Ez a fazon mindenkinek előnyös, különleges dekoltázsa miatt nyakláncot sem kell felvenni hozzá, a deréköv segítségével pedig egy szempillantás alatt szuper alakot varázsol a nőknek! 

Mohito Pepita mintás midi ruha 15 995 Ft 13 995 Ft
Mohito Pepita mintás midi ruha 15 995 Ft 13 995 Ft