Az köztudott a világ számára, hogy Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné kinomult stílusérzékkel rendelkezik, de azt gondoltad volna, hogy egyszer, sok évvel ezelőtt egy átlászó ruhában vonult végig a kifutón? 

Az átlátszó ruha

Bizony, igen! Azelőtt, hogy Katalin hozzáment volna Vilmos herceghez viszonylag átlagos életet élt. Csakúgy, mint a legtöbb egyetemista lány, szeretett bulizni, jól érezte magát, egyszer pedig egy jótékonysági divatbemutató kedvéért átlátszó ruhába is bújt, így vonult végig a kifutón.

Nem titok, de... 

Bár a sztori nem titok, a királyi család tagjai érthető okoknál fogva nem is nagyon hencegnek vele, viszont, akik látták A korona legújabb évadát, azok számára most talán új infó lehet, hogy anno Katalin egy kicsit vadóc volt. Persze biztos sokan kerestek rá az óminózus jelenet után, hogy ez valóban igaz-e, s valószínűleg a legtöbben nagyon meglepődtek, amikor ráeszméltek, igen, Katalin tényleg abban az átlátszó ruhában sétált végig a kifutón. 

Itt a jelenet a sorozatból: 

Vilmosnak leesett az álla 

Persze a walesi hercegné akkor még bizonyosan nem sejtette, hogy egy napon sorozat készül a királyi család életéről, az átlátszó ruháról pedig még az is tudomást szerez, akinek egyébként fogalma sem volt a történtekről. A ruha egyébként már akkor történelmet írt, mert egyes források szerint fontos szerepet játszott Vilmos és Katalin szerelmének kibontakozásában, ugyanis a bemutató után széles körben beszámoltak róla, hogy ez volt az a pillanat, amikor a lány igazán megragadta a herceg figyelmét. 

Itt pedig Katalin hercegné a valóságban, amikor a ruhát viselte: 

A csábítás művészete

Erről amúgy maga Katalin is beszélt már korábban, bár konkrét részleteket sosem osztott meg a szerelmük kibontakozását illetően, de a jótékonysági rendezvényre hivatkozott. Szóval simán lehet, hogy Vilmost tényleg Katalin átlátszó ruhája vette le végleg a lábáról, de annyi biztos, hogy a dressről most megint sokáig fognak beszélni. A ruhát amúgy Katalin egyik diáktársa, Charlotte Todd készítette, az alkotás pedig a csábítás nevet címet kapta. 

(via)