Mesés ruhatáráról és remek stílusérzékéről is híressé vált Katalin hercegné, akinek az öltözködési büdzséje elképesztően magas! A hercegné nagyjából 100 millió forintot költhet új ruhákra évente (tavaly ez 80 millió forint volt) és akkor még nem beszéltünk azokról a holmikról, melyeket korlátlan idejű használatra és ajándékba kap a dizájnerektől, valamint a királyi örökségek viseléséről (fülbevalók, nyakláncok, tiarák, ékszerek) sem esett szó.

Katalin hercegné ünnepi ruhatára lenyűgözően szép 

A ruhaválasztásai terén bőven elengedheti magát a hercegné, nem kell beleférnie a 20 ezer forintos keretbe, ezért nem volt könnyű olyan ruhákat találni, amik beleférnek a büdzsébe, teljes mértékben betartják a brit királyi protokoll öltözködési szabályait, valamint még Katalin hercegné ízlését. Most viszont megtaláltuk a tökéletes ruhákat, ráadásul nem is akármilyeneket! De vajon milyen ünnepi ruhákat visel karácsonykor a hercegné? 

Katalin hercegné az ünnepek alatt előnyben részesíti a piros színű viseleteket, ezért olyan ruhákat kerestünk 20 ezer forint alatt, amiket nemcsak te, de még ő is szívesen felvenne karácsonykor! 

GARBÓRUHA

Katalin hercegné mindig figyel arra, hogy az öltözékei ne mutassanak többet a kelleténél, ezért a nyilvános hercegi eseményeken gyakran látni őt garbókban és magas nyakú pulóverekben. Az elmúlt években már többször lehetett rajta garbóruhákat látni, ezért az alábbi ruha tökéletes választás, ha te is a meleg, de nőies viseleteket preferálod az ünnepi szezonban!

ZARA High-neck knit dress 14 995 Ft
ZARA High-neck knit dress 14 995 Ft

PULÓVERRUHA

Nem kell mindig magas nyakú ruhákban gondolkozni: Katalin hercegné a kerek nyakú ruhadarabokat is ugyanúgy szereti, a kötött anyag pedig nemcsak meleg és kényelmes, de elegánssá is teszi a viselőjét. A hercegné is tudja ezt a praktikát, ezért a hideg téli időszakban a gyapjúkabátja alá gyakran vesz fel midi és maxi hosszúságú pulóverruhákat, pont mint ez az alábbi darab!  

Reserved Ladies dress 19 995 Ft
Reserved Ladies dress 19 995 Ft

SKÓTKOCKÁS RUHA

A skótkockás, ingnyakú ruhák Katalin hercengé elengedhetetlen ünnepi darabjai közé tartoznak azóta, hogy a brit királyi család tagja lett. Szívesen viseli ezt a klasszikus, ünnepi mintát, legyen szó ruháról, sálró, kabátról vagy akár pulóverról, ezért ha kényelmes és trendi, de nem túl kihívó ruhát keresel, ez lesz a neked való darab!

Mohito Mintás midi ingruha 15 995 Ft
Mohito Mintás midi ingruha 15 995 Ft 

RÖVID UJJÚ ESTÉLYI

Talán mondani sem kell, hogy Katalin hercegné rengeteg olyan elegáns eseményen vesz részt az ünnepi szezonban, ahová egy pulóverruhában nem tud megjelenni. Az ilyen esélyeken ugyanis nem elég csinosnak lenni, hanem elképesztően kell kinéznie a hercegnének! Az ilyen alkalmakon Katalin hercegné gyakran választ egy piros színű estélyit rövid vagy hosszú ujjal. 

Wal G Wrap maxi dress 18 990 Ft (Zalando.hu)
Wal G Wrap maxi dress 18 990 Ft (Zalando.hu)

hosszú ujjú estélyi

Ha tiarát visel, általában hosszú ujjakkal rendelkező estélyi ruhákra szavaz a hercegné, mert ez a legelegánsabb ruhafazon, amit egy nő felvehet. A családi karácsonyozáskor valószínűleg túlöltözött leszel egy ilyen darabban, de ha hivatalos eseményre, ünnepi alkalomra vagy estélyre vagy hivatalos a következő pár hétben és a dress code megköveteli az elegáns öltözeteket, bátran felvehetsz egy ilyen darabot! 

Wal G Lace sleeve maxi koktélruha/partiruha 18 990 Ft (Zalando.hu)
Wal G Lace sleeve maxi koktélruha/partiruha 18 990 Ft (Zalando.hu)