A pletykák szerint már régóta vitáznak a királyi családban a Royal Lodge nevű épületről. Jelenleg ott lakik András herceg, de az információk szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg minél hamarabb be szeretnének költözni, most pedig az oka is kiderült.

Katalin hercegné és Vilmos herceg költözni szeretnének

Pár héttel ezelőtt András herceg a többi családjával együtt vett részt a karácsonyi szertartáson, így sokan azt gondolták, hogy feloldódtak az ellentétek. Ám erről nincs szó, mivel Károly király és a család többi tagja, továbbra is azt szeretné, ha a yorki herceg kiköltözne a Royal Lodge nevű ingatlanból. 

Nem titok, hogy Vilmos és Katalin Royal Lodge-ba szeretnének költözni a családjukkal.  Nagy szükségük van egy nagyobb ingatlanra, hogy elférjenek. Úgy tűnik, végre megmozdulnak a kerekek, hogy eltávolítsák Andrást az ingatlanból, aminek Vilmos és Katalin nagyon örülnek

– nyilatkozta a királyi család egyik közeli ismerőse a Daily Expressnek. 

Az információk alapján András herceget már korábban felszólították, hogy költözzön el. Megkapta a Frogmore Cottage kulcsait, ennek ellenére nem szeretne elköltözni. 2003-ban egy 75 évre szóló bérleti szerződést kötött, ami arról is rendelkezett, hogy felújítja az épületet, így csak kedvezményes bérleti díjat fizet. Ennek ellenére szeretnék vele felbontani szerződést, mivel Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek egyre sürgősebb a költözés. 

A hercegi pár jelenleg a Windsor területén található Adelaide Cottage nevű házban él. Az épület igazán gyönyörű, de csupán 4 hálószobával rendelkezik. 

Vilmos és Katalin szeretik a házat, de túl kicsi nekik. Négy hálószoba van, amelyekben szinte minden elfér, de vannak más dolgok is, amelyeket figyelembe kell venni. A személyzetet és az egyéb elemeket figyelembe kell venni. Munkahelyiséget is szeretnének, és nincs hely egy iroda kialakítására vagy néhány vendég elhelyezésére. 


Via