A királyi család egyik legnépszerűbb és legdivatosabb tagjaként Katalin hercegné megjelenése sokakat inspirál. A hercegné ruhatárában rengeteg méregdrága darab sorakozik, 2023-ban például 73 000 dollárt, vagyis nagyjából 25 millió forintot költött el új darabokra. 

Katalin hercegné 2023-ban kevesebbet költött 

A walesi hercegné szettjeit árgus szemekkel figyelik a rajongók, és folyton elkapkodják azokat a darabokat, amelyeket visel. Az egyedi estélyik és méregdrága ruhadarabok mellett a fast fashion márkák ruháit is lehet rajta látni, ezeket pedig tényleg azonnal elkapkodják.

2023-ban sokszor viselte a hercegné a Zara darabjait, de a Mango és más fast fashion márkák ruháiban is látható volt. Többször is felvette a korábbi kedvenceit, így ebben az évben viszonylag keveset költött. A szakértők szerint csupán 73 ezer dolláért vásárolt újdonságokat. Ez az összeg pedig elmarad a 2022-es 119 ezer dollártól, vagyis 41 millió forinttól. 

A szakértők szerint ez annak köszönhető, hogy Katalin hercegné 2023-ban nem vett részt hercegi körúton, így kevesebb új ruhára volt szüksége. Ennek ellenére sokkal több hivatalos látogatáson vett részt, összesen 123 alkalommal jelent meg nyilvános eseményen, 2022-ben ez a szám 90 volt. 

A teljes összeg sosem derül ki 

Katalin hercegné ruhatára sok újdonsággal gyarapodott, de a pontos összeget mégsem ennyire könnyű meghatározni. A walesi hercegné több alkalommal is egyedileg készített ruhát viselt, ilyen volt például az a fehér estélyi, ami Károly király koronázásán volt rajta. 

Ezeknek a ruhadaraboknak a pontos árát a palota nem hozza nyilvánosságra, így csupán tippelni lehet, hogy mennyibe kerülhettek. Az biztos, hogy költséges volt az elkészítésük, így ez az összeg a valóságban jóval magasabb lehet. 


Via