A legfrissebb információk szerint Katalin hercegnének teljesen összetört a szíve, amiért nem tudta meggyőzni a férjét György herceg sorsával kapcsolatban. Szinte biztos, hogy Vilmos herceg nem enged abból, hogy a legidősebb gyermekük az Eton bentlakásos iskolába járjon 13 éves korától, ahol ő is tanult. 

Katalin hercegné mást akart

Katalin régóta nem ért egyet a férjével abban, hogy elküldjék György herceget a bentlakásos iskolába, pedig ez már hagyomány. Katalim úgy gondolja, hogy ha egy intézménybe küldik, az ellenkezik a monarchia modernizálására irányuló minden erőfeszítésükkel. Ráadásul , kétségbeesetten fog hiányozni neki György. Ő és Vilmos évekig vitatkoztak ezen, de a herceg végül győzött

– árulta el egy bennfentes informátor az In Touch Weeklynek.

Egy fájdalmas emlék okoz neki rettegést

Kiderült, hogy Katalin azért is ment bele a döntésbe, mert György herceg sem ellenkezett, ugyanis ő szeretne az édesapja nyomdokaiba lépni. Katalin hercegné azonban attól fél, hogy a fiát zaklatni fogják a fiúiskolában, ugyanis gyerekkorában ő is hasonló intézménybe járt, és a támadások kereszttüzébe került a lányok között. A hercegné szeretné, ha a fiának sosem kellene ezzel a fájdalommal megbirkóznia. 

Borzalmasan zaklatták az első bentlakásos iskolájában, és nem tudja elviselni a gondolatot, hogy György is így szenvedjen

– tette hozzá a bennfentes.

Arról egyelőre nincs információ, hogy Lajos herceg is az Etonba folytatná-e a tanulmányait, ha 13 éves lesz, de valószínű, hiszen Harry herceg is követte a testvérét annak idején. Diana hercegné és Károly király nem akartak szakítani a hagyományokkal. 

Via