Hasi műtéten esett át Katalin hercegné, ami miatt nagyjából 2 hetet tölt kórházban. Utána otthon folytatja a gyógyulást, áprilisig pedig biztosan nem vállal nyilvános szereplést. Most a szakértők is megszólaltak a felépülésével kapcsolatban. 

Katalin hercegnére hosszú gyógyulás vár 

Sokan megdöbbentek, amikor kiderült, milyen sokáig marad kórházban Katalin hercegné. A rajongók nagyobbik része el is kezdett aggódni, de a szakértők később megnyugtatták őket. Elárulták, hogy a hasi műtét utáni felépülési idő hosszadalmas, éppen ezért sok időre van szükség, míg a beteg ismét ugyanúgy tud mozogni. 

Dr. Max Pemberton orvos nyilatkozott a DailyMailnak, és elárulta, hogy Katalin hercegnének milyen nehézségekkel kell megbirkóznia a felépülési időszak alatt. A szakértő azzal kezdte, hogy a hasi műtét után fontosak a könnyű ételek, a walesi hercegné is ezeket fogyaszthatja, melyek nem terhelik meg a szervezetét. 

Miután felkelhetett az ágyból, fokozatosan növelik a terhelést. A műtét után először csak sétálni szabad, ennek az időtartamát folyamatosan érdemes növelni. Dr. Max Pemberton a vitaminbevitelről is beszélt, elárulta, hogy műtét után sokat segít a C-vitamin, ezért ő minden betegének azt javasolja, hogy egyen meg naponta legalább egy narancsot. 

Korábban már nyilatkozott egy forrás, aki nem is olyan régen hasi műtéten esett át ugyanabban a kórházban, ahol Katalin hercegnét is ápolják. Elárulta, hogy nagyon jó szakemberek dolgoznak ott, a hosszú benntartózkodást a fizikoterápia is indokolja, amire a műtét után szinte minden betegnek szüksége van


Via