Nagyjából 2 hetet töltött kórházban Katalin hercegné, és a helyszínen készült felvételek alapján csak Vilmos herceg látogatta meg. Őt is csak egyszer látták az épület előtt, a hercegné szüleit viszont egyszer sem. 

Katalin hercegné szüleit ezért nem látták a kórháznál 

Sok időt töltött a kórházban Katalin hercegné, ezért sokan várták, hogy felbukkanjanak a szülei. Carol és Michael Middleton azonban nem tűntek fel a The London Clinic épületénél. Ez a rajongók egy részét is megdöbbentette, hiszen Katalin hercegné családja nagyon összetartó. 

Sarah Hewson királyi szakértő fedte fel a titkot, és elárulta, miért nem lehetett látni Katalin hercegné szüleit. Emellett arra is kitért, Vilmos hercegről miért csak egyszer készültek felvételek a kórháznál. 

Nem láttuk őket, de láttuk Vilmost az első napon, aztán nem láttuk utána. Több bejárat is van, ahol ki- és bemehettek, de tudjuk, hogy Carole és Michael Middleton inkább otthon voltak, hogy segítsenek a gyerekekkel kapcsolatban, amikor Vilmos talán meglátogatta a feleségét.

A királyi szakértő elárulta, hogy Katalin hercegnét az információk szerint a testvérei is meglátogatták, de róluk szintén nem készült felvétel. Sarah Hewson hozzátette, Katalin hercegné családja valóban nagyon összetartó, így végig támogatni fogják a felépülési időszak alatt, és ott segítenek neki, ahol csak tudnak. Mivel a hercegi pár jelenleg Windsorban él, így mindössze 40 percre laknak Katalin hercegné szüleitől, így több időt tudnak együtt eltölteni


Via