Hétfőn engedték ki a kórházból Katalin hercegnét, ezt a palota jelentette be egy közleményben. Elárulták, hogy a hercegné már Windsorban van, a következő hónapokat a családja körében fogja eltölteni. 

Katalin hercegnét ez gátolhatja a gyógyulásban

2022-ben költözött a walesi család a Windsor területén található Adelaide Cottage nevű épületbe. A négy hálószobával rendelkező otthon kifejezetten visszafogott, ugyanakkor egy történelmi jelentőségű épület, ami még Adelaide királyné számára épült 1831-ben. Különleges hely, amiről eddig csak nagyon kevés fotó készült.

Mivel egy elzárt területen van az épület, így ideálisnak tűnhet a műtét utáni felépüléshez, de ez nem ennyire egyszerű. Michael Cole a BBC korábbi királyi tudósítója egy interjú során elárulta, hogy az Adelaide Cottage kifejezetten hideg épület, erről még Rosemary Townsend írt. 

Az emlékiratában azt írta, hogy ez volt a leghidegebb hely, ahol élete során tartózkodott. Szóval talán nem a legjobb hely, hogy jobban érezzük magunkat, különösen ezen a meglehetősen hideg télen.

Éppen ezért sokan aggódnak Katalin hercegné állapota miatt. A jó hír viszont, hogy az épületét még 2015-ben felújították, így nagy valószínűséggel sokkal melegebb hely lett, mint korábban volt. Bár a felújítás nem volt egyszerű, a műemlékvédelmi besorolás miatt még a legapróbb változtatást is engedélyeztetniük kell. 


Via