Januárban esett át műtéten Katalin hercegné, az operáció után egészen áprilisig nem is vállal nyilvános megjelenést. A következő időszakot Windsorban tölti, ahol a családja mellett a barátai is támogatják a felépülését. 

Katalin hercegnének sok régi barátja van

Korábban már beszéltek arról a királyi család bennfentesei, hogy Katalin hercegnének az utóbbi időben egyre kevesebb a barátja. Mióta a királyi család tagja lett, megfogyatkoztak a barátai, a nagyobb felelősség miatt még kevesebb lett. Éppen ezért az utóbbi időben inkább a királyi családon belül barátkozik. Például nagyon közeli viszonyban áll Zsófia hercegnével. 

Ennek ellenére van 4 nagyon közeli barátja, akikkel hosszú évek óta jó kapcsolatot ápol. A királyi család szakértői szerint ők most is sokat segítenek neki, amíg teljesen felépül a műtét után

Az egyik Emilia Jardine Paterson, akivel a hercegné még a Marlborough College-ben ismerkedett meg. Az informátorok szerint annyira közeli a viszonyuk, hogy ő volt az első barátja, akinek bemutatta Vilmos herceget. 2013-ban ő lett György herceg keresztanyja, Emilia egyébként belsőépítészként dolgozik, ezért részt vett a Kensington-palota és az Anmer Hall felújításában. Emiliának szintén három gyermeke van, akik jó barátságok ápolnak a hercegi pár gyermekeivel.

Sophie Snuggs szintén régóta fontos szereplője Katalin hercegné életének. Azt nem tudni, hogyan ismerkedtek meg, de régi a barátságuk. Sophie Sarolta hercegnő keresztanyja, Norfolkban él, így nagyon sokszor találkoznak, amikor a család a birtokon tartózkodik.

Katalin hercegné az egyik barátnőjét Vilmos hercegen keresztül ismerte meg, ez pedig nem más, mint Lady Laura Meade. Lady Laura férje, James, Vilmos herceg osztálytársa volt az Eton magániskolában. A 2011-ben tartott esküvőjükön még beszédet is mondott. Lady Laura és a férje Norfolkban élnek, közel a hercegi pár otthonához, emellett sok eseményen vesznek részt együtt

A három közeli barátnő mellett még van egy személy, aki fontos részét képezi Katalin hercegné életének. Ez nem más, mint Natasha Archer, aki a szakértők szerint a hercegné jobbkeze és a stylistja. Natasha kiemelten fontos a hercegné számára, még a kórházban is meglátogatta, illetve segített elvinni a virágokat az otthonába. 


Via