A brit királyi családban nem mindenben van egyetértés, de a női családtagok ízlése meglehetősen hasonló! Beatrix hercegnő (Károly király unokahúga) például már nem előszőr másolja le Katalin hercegné öltözködését, de ez nem meglepő. Vilmos herceg felesége fantasztikus stíkusérzékkel választja ki a ruháit, ezért érthető, hogy  Beatrix hercegnő tőle akar inspirálódni! Így történt ez nemrégiben is, amikor Katalin hercegné egyik casual szettjét másolta le a hercegnő. 

Beatrix hercegnő mindig azt akarja viselni, mint Katalin hercegné 

Beatrix hercegnőt korábban mindig a brit királyi család legfurább, leghóbortosabb ízléssel rendelkező hercegnőnek bélyegezték meg, ám amióta jó barátságot ápol unokatestvére, Vilmos herceg feleségével, Katalin hercegnével, alaposan megváltozott az öltözködése.

A régen rikító és meglehetősen furcsa öltözékeket is viselő hercegnő azóta a kifinomult ízlés mintaképe lett – Katalin hercegné után pedig meg is választották a brit királyi család egyik legjobban öltözött tagjának. Ezt a fantasztikus átalakulás azonban csakis Katalin hercegné befolyásának köszönheti Beatrix hercegnő, hiszen a hercegné nemcsak stílustippeket ad neki, hanem hagyja, hogy Beatrix hercegnő szabadon inspirálódjon a korábban viselt szettjeiből.

Beatrix hercegnő öltözködése megváltozott, amióta Katalin hercegné ad neki tippeket

Így történt ez Beatrix hercegnő egyik legutóbbi hivatalos megjelenésén is, ahová egy laza, casual szettet vett fel – a rajta látható szürke mellényhez és fehér inghez kísértetiesen hasonló darabot pedig korábban már Katalin hercegnén is lehetett látni, igaz, ő egy kicsit azért máshogy stylingolta őket.

Míg Beatrix hercegnő ugyanis egy fekete loafer cipővel, egy fekete harisnyával, valamint egy hosszú, szürke Gucci szoknyával vette fel a mellényt, addig Katalin hercegné egy szürke, élére vasalt gyapjúnadrággal párosította azt, ami egy kicsivel elegánsabb és magabiztosabb külsőt kölcsönzött a hercegnének.

Az biztos, hogy Beatrix hercegnőnek nem ez volt az első és utolsó esete, hogy lemásolta Katalin hercegné szettjét, de amíg Katalin hercegné nem bánja a dolgot, addig minden happy, hiszen a hercegnő még soha nem nézett ki ilyen jól, az általa összeállított outfitjei pedig alkalomról alkalomra egyre jobban néznek ki!

Via