Az angol királyi család lelkes rajongói rendszerint Katalin hercegné és Meghan Markle életét követik nyomon, de azért akadnak olyanok is, akik figyelemmel kísérik a royal family többi tagjának sorsát is. Az utóbbi években például egyre nagyobb népszerűségnek örvend a néhai Erzsébet királynő két lányunokája, András herceg gyermekei, Eugénia és Beatrix hercegnő

Katalin és Meghan nyomában

Bár a két lány valószínűleg sosem tudja majd átvenni Katalin és Meghan popkulturában elfoglalt helyét, de azért nem árt rajtuk tartani a szemeket. Ezúttal Beatrix hercegnőt vesszük górcső alá, ugyanis mint kiderült a hercegnő hihetetlenül jó stílusérzékkel rendlekezik, sőt nagy titokban mondhatni ő lett a királyi család egyik legstílusosabb tagja. Beatrix iránt azt követően kezdett el igazán érdeklődni a divatsatjtó, hogy 2020-ban feleségül ment szerelméhez, Edoardo Mapelli Mozzihoz. A hercegnő a nagy napon egy, a királynő által kölcsönzött vintage darabban mondta ki a boldogító igent, ezzel a húzással pedig hamar a divatmagazinok címlapján találta magát. 

Sokak kedvence

A 34 éves Signora Mozzi hirtelen sokak kedvencévé avanzsált, s bár a hercegnő nem azt a nagyvilági, letisztult stílust képviseli, mint Meghan és Katalin, a kétségtelen, hogy szettjei figyelemfelkeltőek. Már csak azért is, mert Beatrix nem csinál különösebben ügyet abból, hogy tornacipőt vegyen fel egy koktélruhához. Beatrix és a testvére, Eugénia korábban sokszor váltak nevetség tárgyává különös öltözékeik miatt, mára azonban ez már mind a múlté. Mind Beatrix, mind pedig Eugénia stílusa rengeteget formálódott az elmúlt években, ebben minden bizonnyal stylistok is a segítségükre voltak. 

Diktálja a divatot 

A rajongóknak persze feltűnt a változás, sőt volt olyan, amikor egyenesen azt mondták, hogy Beatrix sokkal stílusosabb volt, mint Katalin. Persze vannak, akik szerint egyenesen másolja a wales-i hercegnét, mindezt arra alapozzák, hogy pár hónapja egy, a Katalin egyik ruhájához nagyon hasonló darabot választott magának. Nyilván nem kizárt, hogy Beatrix inspirálódik Katalin stílusából, de kérdés: miért is baj ez? Az évek során a hercegnő stílusa sokkal letisztultabb, kifinomultabb, nőiesebb lett, ezzel pedig okkal került fel a királyi család legstílusosabb tagjainak listájára. Hoztunk is 5 fotót, ami egyértelműen bizonyítja, Beatrix tényleg diktálja a divatot. 

Beatrix hercegnő Károly király koronázásán 

A hercegnő nagybátyja koronázására egy dögös, rózsaszín Beulah kreációt választott, a megjelenését pedig egy arany színű fejpánttal dobta fel. Bár a fejdísz nem mindenki tetszését nyerte el, a ruháért annál többen voltak oda. 

Gyönyörű Beatrix. Elegáns, szép, tökéletes 

– írta a közösségi oldalon az egyik királyi rajongó. 

Getty Images/WPA Pool

Egy hónap alatt háromszor is robbantott 

Mármint a szó legpozitívabb értelmében, az elmúlt egy hónapban ugyanis Beatrix több ízben is megmutatta, mennyire kifinomult az ízlése. A hercegnő a férjével szintén részt vett Hussein bin Abdullah jordán koronaherceg és Rajwa Al-Saif esküvőjén, a menyegzőn pedig két csodálatos ruhában is láthattuk. Aztán pedig a Royal Ascot 4. napjára választott egy csodálatos, virágos ruhát, amiben egyszerűen mesésen nézett ki. A kommentelők szerint egyébként Beatrix az olasz férjének köszönheti, hogy egyre jobb a divatérzéke, sokak szerint ugyanis korábban az öltözködése több, mint borzasztó volt. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by European Royal Families (@europeroyals)

A sokat emlegetett esküvői ruha 

Beatrix öltözködésében egyértelműen azt követően állt be pozitív változás, hogy hozzáment a férjéhez. Arról, hogy az olasz divat gyakorolt-e rá nagy hatást vagy csak jobb stylistokat választ nem sokat tudni, de annyi biztos, hogy a lenyűgöző menyasszonyi ruhát követően a hercegnő alkalomról alkalomra szebbnél szebb kreációkban jelenik meg. Viszont, ha már ennyit beszéltünk az esküvői ruhájáról, akkor nézzük is meg az Erzsébet királynő által kölcsönzött vintage darabot. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Families (@coutureandroyals)

(via)