Januárban esett át hasi műtéten Katalin hercegné, azóta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Legközelebb áprilisban lesz látható, de az információk szerint jól halad a felépülése, így hamarosan ismét vállal megjelenéseket. 

Így érzi magát Katalin hercegné

Vilmos herceg fontos programot mondott le kedden, mivel nem vett részt Konstantin görög király megemlékezésén, amit Windsorban tartottak. A megjelenést az utolsó pillanatban mondta le, ezt a Kensington-palota egy közleményben jelentette be

Azzal indokolták, hogy Vilmos herceg személyes okok miatt nem tud részt venni a megemlékezésen. Sokak szerint Katalin hercegné állapota miatt nem tudott megjelenni, ám a királyi család informátorai szerint nem erről van szó. 

A walesi hercegné, aki egy műtét után lábadozik, továbbra is jól van

– áll a Kensington-palota közleményében. 

Az utóbbi időben Norfolkban volt az egész család, a környezetváltozás szintén sokat segített Katalin hercegnének a gyógyulásban. A birtokon lévő házuk nagyobb, mint a windsori otthonuk, hatalmas a kertjük, így a gyerekek tudtak Vilmos herceggel játszani, Katalin hercegné pedig tudott a pihenésre és a munkára koncentrálni. 

Károly király szintén nem vett részt a megemlékezésen. Az információk szerint Windsorban tartózkodott, de az eseményen nem volt ott. Kamilla királyné és a királyi család többi tagja viszont jelen volt. 


Via