A Harry herceggel kötött 2018-as házasságkötésük óta egyértelmű, hogy Meghan Markle az édesanyján kívül más családtagjaival egyáltalán nem ápol szoros viszonyt.

Ettől függetlenül fenntarthatnának egy normálisnak tekinthető kapcsolatot, de a sussexi hercegné családtagjai folyamatosan találnak valamit, amivel Meghan Markle-t támadhatják a nyilvánosság előtt.

A nővérével való jogi csatározás már-már megszokottnak tűnik, de most a bátyja, Thomas Markle is támadásba lendült.

Meghan Markle nem véletlenül szakította meg a kapcsolatot

Bár Thomas Markle csak a féltestvére, akivel soha nem éltek együtt, a férfi mégis folyamatosan abból próbál hasznot húzni, hogy a hercegné életével foglalkozik.

A férfi a Youtube-on oszt meg videókat, amelyek többségében Meghan Markle-t próbálja megalázni, legutóbb például „gonosz fekete kígyóként” utalva rá, de születésnapi köszöntésében „vén dögnek” titulálta, és még a gyermekeit, Archie-t és Lilibetet sem kíméli.

A hercegnét támadja a külseje és a viselkedése miatt is, kijelentéseit pedig hisztérikus nevetés kíséri. A megosztott tartalmakat sokan felkavarónak találják, hiszen szinte mindegyik nőgyűlölő, rasszista és gyűlöletkeltő mondatokat tartalmaz.

Egy királyi szakértő, Jennie Bond erről így nyilatkozott:

Thomas Markle videóiból pontosan kiderül, miért volt igaza Meghan Markle-nek, amikor megszakította a kapcsolatot a családjával.

A szakértő úgy véli, rendkívül veszélyes, hogy felerősödött az ilyen jellegű tartalmak iránti igény, bár Thomas Markle videóit a többség elítéli.

Ugyanakkor úgy véli, a társadalom nem tanult semmit Diana hercegné tragédiájából, és ahogyan Katalin hercegné, úgy Meghan Markle is rendkívül nehéz helyzetbe kerülhet, ugyanis az internetes trollok sem kímélik őket.

via