Az esküvői ajándék örök emlék, ami a párt emlékezteti azokra, akik ott voltak a nagy napon. Az ajándékok kibontása pedig igazán izgalmas dolog, amit a párok általában együtt szeretnek csinálni.

Kibontották az esküvői ajándékokat

Egy fiatal nőnek le kellett mondania erről az élményről, mert újdonsült anyósa segíteni akart, ezért a nászútra utazott pár összes ajándékát kibontották.

Az anyósom megpróbált segíteni, és teljesen túllőtt a célon. Ő és az apósom minden egyes nászajándékot, amit a férjem és én kaptunk, kibontottak, minden dobozt kidobtak. Ráadásul még ki is rakták az ajándékok egy részét a házunkban, persze véletlenül sem úgy, ahogy én szerettem volna 

— panaszkodott a fiatal feleség a Redditen.

Rosszul sült el a segítség

Az anyósom az esküvőnk másnapján felhívott, amikor indultunk a nászútra. Megkérdezte, tudnak-e valamiben segíteni. Annyit mondtunk, hogy esetleg a tányérkészletet kicserélhetnék a szekrényben az újakra, amiket együtt vettünk, és beüzemelhetnék az új kenyérpirítót is.  Ehhez képest mindent átpakoltak és az összes ajándékunkat a szekrényekbe tették 

— írta a nő, aki nem csak azért volt dühös, mert nem élhette át az esküvői ajándékok kibontásának izgalmát, hanem azért is, mert így még kicserélni sem tudja azokat, amiket nem akart megtartani.

Azt sem tudják, kitől mit kaptak

Olyan érzés, mintha kipréselték volna az összes fogkrémet a tubusból, és most nekem kell megpróbálnom visszatenni. Próbálom elengedni, de így a köszönőlevelek megírása is szinte fájdalmat okoz. Azt sem tudom, kitől mit kaptunk.


A kommentelők elítélték az anyóst

A kommentelők persze a fiatal feleség pártjára álltak, szerintük felháborító, ami történt, volt aki egyenesen azt tanácsolta, hogy szakítson meg minden kapcsolatot az anyósával, mert később csak rosszabb lesz, idővel még több dologba akarnak majd beleszólni férje szülei. 

Via