Felrobbantotta a TikTokot az a felvétel, amelyen egy friss feleség arról beszél, hogyan verte át őt és férjét az esküvői videós. 

Rossz videóst választottak az esküvőre

Kiválasztani a megfelelő szolgáltatókat az esküvőnkre nem egyszerű feladat. Rálélni a tökéletes dekorosra, DJ-re, fotósra és videósra, sokszor hosszú hónapokba telik. A TikTok új kedvence most egy olyan ifjú pár, akik nem a megfelelő embert bízták meg a feladattal. 

A 23 éves Brook Covey, és vőlegénye egy olyan videóst béreltek fel, aki több, mint 1000 dollárért tökéletes 4K-s felvételeket ígért a nagy napról. 

Azt mondta, amikor leadta az anyagot, hogy ez a legjobb anyag, amit valaha csinált. Elvileg 30 órán át dolgozott rajta, és 4K-s felbontásban készítette el. Sokkot kaptam, amikor megláttam, hiszen ez még a 400 pixelt sem éri el. Megmutatom mindenkinek, hogy lássam, hogy tényleg én reagálom túl, vagy ez felháborító?

Több pénzt is akart elkérni a videós

A videót mára több millióan látták, és szinte mindenki egyetértett vele abban, hogy olyan, mintha a biztonsági kamera felvételeit vágta volna be a kész filmbe. 

Az alkotó úgy gondolta, az is szuper megoldás, ha az emberek egyszer csak elhalványulnak, és eltűnnek a képernyőről. Az elkeseredett menyasszony szerint, ez borzasztó megoldás, ami tönkreteszi az egész filmet, és amitől csak még nevetségesebb lesz az összhatás. 

A nő többek között azt is elmondta, hogy eredetileg 800-1000 dollár (270-330 ezer forint) lett volna a film ára, ám mivel a videós szerint ez különösen jól sikerült, 4000 dollárt (közel másfél millió forintot) akart elkérni érte.

via