Talán még a film rendezőjét és a szereplőket is meglepte, hogy mennyire őrületes számokat hoz a Barbie. A film pár nappal ezelőtt átlépte az 1 milliárd dolláros álomhatárt, és messze még a vége. Mivel sokan rajonganak érte, így logikusnak tűnik a folytatás ötlete, mutatjuk, mit lehet erről tudni. 

Lesz folytatása a Barbie-filmnek? 

Greta Gerwig, a Barbie rendezője és a stúdió sem jelentettek még be semmit. De a szakértők szerint a Barbie-univerzum számos lehetőséget kínál. Kaphat saját filmet Ken, vagy Allen, esetleg bármelyik Barbie. Sok történetet lehet még elmesélni, és számos film készülhet Barbie Landben. 

A film rendezője a premier előtt azt nyilatkozta, hogy jelenleg csak a Barbie miatt izgul, nem gondolkodik a folytatáson. Később sokkal több részletet elárult, és azt mondta, jelenleg még nincs meg a folytatás ötlete a fejében. Persze ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ez nem változhat. 

Ebben a pillanatban ez minden, amim van. Minden film végén így érzem, hogy soha nem lesz több ötletem, és mindent, amit valaha is szerettem volna megtenni, megtettem. Nem szeretném senki más álmát összetörni, de ebben a pillanatban teljesen nullán állok. 

Margot Robbie producerként is dolgozott a filmet, de konkrét információkat nem árult el a folytatásról. Sejtelmesen fogalmazott, így nincs kizárva semmi. 

Ki szerepelne benne? 

A folytatás mellett a legnagyobb kérdés, hogy mely színészek térnének vissza. Ryan Gosling korábban már nyilatkozott, elmondta, bármikor szívesen dolgozna Greta Gerwiggel, és Margot Robbie-val.

Bármiben dolgoznék Gretával és Margo-val.

Nem ő az egyedüli, aki szívesen szerepelne egy esetleges folytatásban. Bár Margot Robbie még nem nyilatkozott, Cillian Murphy, az Oppenheimer sztárja azt mondta, hogy bármikor szívesen feltűnne egy Barbie-filmben. 

Olvassuk el a forgatókönyvet, beszélgessünk… Alig várom, hogy lássam [Barbie-t]. Alig várom, hogy lássam a filmet. Szerintem nagyszerű dolog a mozi számára, hogy ezen a nyáron ezek a nagyszerű filmek moziba kerülnek.

Ha Cillian Murphy tényleg szerepet kapna a Barbie folytatásában, az biztos, hogy a Barbieheimer egy újabb szintjét jelentené. De ezek alapján ez sem kizárt. 

Miről szólna? 

Mivel még a folytatást nem jelentették be, így azt sem lehet tudni, hogy a lehetséges film miről szólna. Sok Barbie él Barbie Landben, bár a legvalószínűbb az, hogy Ken kap egy saját filmet. 


Via