Február 14-e nem csupán a Bálintoknak, de a szerelmeseknek is különleges. Ha a kettőből valamelyik csoportnak tagja vagy, akkor ezek a remek programok tesznek róla, hogy emlékezetes maradjon 2023 legromantikusabb keddje! Valentin-napi programkalauzunk következik.

Szerelem a jégen

A Városligeti Műjégpálya belehúzott a Valentin-napi randiszervezésbe. Február 14-én nem csupán korizással várnak, de mellette egy kicsit Cupido szerepét is magukra öltik a dolgozók. A forralt bor adott,  mellette kipróbálhatod a speed skatinget, sőt, a bejáratnál jelölőket osztanak majd: innen tudhatják a jelenlévők, hogy a párodé a szíved, vagy keresed a szerelmet? 

Gyertyafény Expressz

Ha szeretnétek egy kicsit elutazni, ám ott aludni már nem, akkor tökéletes választás lehet egy kis vonatozás. A Valentin-napi  Gyertyafény Expressz  hangulatos bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye ezen a napon Gödöllőre közlekedik. A több mint három órás program felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várja a párokat és baráti társaságokat. Zenés program keretében zongorista szórakoztatja a vendégeket a hangulatos bárkocsiban. A klasszik étkezőkocsik mellett foglalható hely a több, mint 100 éves Teakfa Orient étkezőkocsiba is.

Titanic

Nincs romantikusabb, mint csöpögős, nyálas filmeket nézni Valentin-napon. Most az Etele Cinema-ban nagyvásznon is láthatod a Titanicot úgy, mint még soha. Egyszerű, de nagyszerű program, ahol ki tudja, talán még a pasid is megkönnyezi, mennyire szép a szerelem!

A városi panoráma

A budapesti óriáskerékről a város összes nevezetessége látható teljes panorámában, dunai hajóktól a Budai Váron át egészen a pesti templomtornyok sokaságáig. Ha úgy tartja kedvetek, akár pezsgőt is kérhettek, amíg fent tartózkodtok, így biztosan romantikus és felejthetetlen élményben lesz részetek. 

Váli szerelemszobor

Mikor máskor lenne idális meglátogatni a váli Love szobrot, ha nem Valentin-napon? Az ukrán Alexander Milov monumentális alkotása, amit a 2015-ös amerikai Burning Man Fesztiválon mutatott be és azóta igazi világhírnévnek örvend az egyik legkedveltebb szerelmes úti cél. A szobor nagyjából 10 méter magas és 16 méter széles.