Több dolog is van, amit Nostradamus megjósolt már, így érdemes minden év elején rápillantani, az adott évre mit lát. Lássuk, 2024-ben  mi történik majd Nostradamus szerint.

Harry herceg mint a király?

Hosszú szövegének egyik része azt mondja, hogy a szigetek királyát erőszakkal fogják elűzni. Úgy tartják, itt III. Károly királyra utal, és ezután egy új királyt választanak, aki megnyugvást hoz majd. Az asztrológus szerint nem Vilmos herceg, hanem Harry herceg lesz majd az uralkodó. Előbbit ugyanis annyian támadják majd, hogy nem fogadhatja el a címet.

Háború

Háborút is jósol, amelynek egyik résztvevője Kína lesz majd. Ez nem földi háború lesz, sokkal inkább tengeri csata, méghozzá Tajvan szigetével.

Klímakatasztrófa

Úgy tűnik, a szárazföld még jobban kiszárad, és nagy árvizekre is sor kerül majd 2024-ben. Mi több, még pestisjárvány is várható írásai szerint.

Új pápa

Nemcsak Anglia élére kerül majd új ember, de új pápát is választhatnak. 2024-ben úgy látja, nagyon szigorú pápa kerül majd megválasztásra, aki meglepően sokáig tölti majd be ezt a pozíciót.

via