Személyiségtesztet hoztunk, és nincs más dolgod, csak ránézni erre a képre, majd megfejteni, hogy mit is jelent pontosan az, amit elsőre megláttál.

A szaxofonos férfi

Ha egy szaxofonos férfit láttál meg először, az azt jelenti, hogy te inkább a logikus, analitikus gondolkodásmódot képviseled. A bal agyféltekéd a dominánsabb. Jó vagy a matematikában, a természettudományokban, kiválóan követsz utasításokat, és a problémamegoldó készséged is remek. Gyakorlatias vagy, realisztikus, a döntéseidet tényekre és bizonyítékokra alapozod. Nagyon jó szervezési készséged van, világos és hatékony kommunikátor vagy.

A női arc

Ha először a női arcot láttad meg, az azt jelenti, hogy gazdag vagy érzelmekben, és a kreatív hajlamod az egekben van. A jobb agyféltekéd az aktívabb. A képzeleted és az intuícióid miatt te sokkal szabadabban, sokkal érzelmesebben közelíted meg a kérdéseket. Kifejezetten jó vagy a zenében, vagy más művészeti ágban. Mindig vannak új ötleteid, és nagyon empatikus vagy. Az emberek éppen ezért kedvelnek, mert mindig nyitott vagy a problémájukra és mindig megoldással állsz elő. 

via