A hagyományos dekorációkat részesíted előnyben vagy az a típusú ember vagy, aki imád kísérletezni? Most eláruljuk, hogy a karácsonyfa alapján, mi derülhet ki a személyiségedről. 

1. az össze nem illő színes díszek

Neked nem számít, hogy a díszek szín alapján összeillenek-e? A lényeg, hogy minél több legyen? Nos, akkor olyan típusú ember lehetsz, aki nem törődik azzal, hogy kövesse a trendeket, és nem célod, hogy úgy csináld a dolgokat, mint mindenki más. Szereted kifejezni a bohokás személyiségedet a dekorációs döntéseiden keresztül.

2. a Leegyszerűsített, skandináv stílus

Ha a te karácsonyfádon inkább a skandi ihletésű díszek dominálnak, akkor több mint valószínű, hogy minimalista vagy, és nem igazán tűröd a rendetlenséget magad körül. Ez a karácsonyi időszakra különösen igaz. Jobban szereted, ha a dolgok egyszerűek és tiszták. Emiatt az egyszerű dekorációkat részesíted előnyben, mert könnyen párosíthatóak.

3. a Sok-sok fényfüzér 

A fényfüzér egy karácsonyi klasszikus, főleg azért, mert olcsó, könnyen használható, és sok színt ad minden fának. Ez is egy nagyszerű módja annak, hogy a családok az ünnepi hangulatba kerüljenek. Ha te is imádod, akkor azt jelenti, hogy olyan ember vagy, aki szeret szórakozni, és nem fél attól, hogy időnként feltűnő legyen.

4. A kézzel készített dekorációk 

A kézzel készített dekorációk azt is jelenthetik, hogy a fa tulajdonosai nagyon közel állnak a családjukhoz. Ez általában elég jól jelzi, hogy minél több kézzel készített dísz van a karácsonyfán, annál több szeretett ember van az életében. Nálad is ez jellemző inkább?

5. A cukorka téma

Soha nem tévedhetsz a klasszikus vörös-fehér cukorkás karácsonyfával.  Ha ezek vannak a fán, akkor ez azt jelenti, hogy nem csak te élvezed az ünnepeket, de örömödet leled abban, hogy másoknak is boldogságot szerezhetsz. A cukorkák szórakoztatóak és ünnepiek, miközben arra is emlékeztetnek, hogy továbbra is élvezzük az életet, tehát a humorérzékedet is megmutatja. Magyarországon inkább a szaloncukor elhelyezése jellemző. 

6. A hópelyhek

A szakemberek szerint a hópehely témát választók előszeretettel díszítenek zölddel és villogó fényekkel. Egy reménytelen romantikus ember lehetsz, aki szeret karácsonyi filmeket nézni, karácsonyi zenét hallgatni, és emlékeket gyűjteni a barátokkal és a családtagokkal. 

7. A glitterek

Ha szereted a csillogást és a csillogó és fényes dolgokat, akkor valószínűleg lelkedben optimista vagy, és hiszel a pozitív gondolkodás erejében. Fontos azonban kiemelni, hogy valószínűleg olyan ember vagy, aki szeret fényesen ragyogni és a figyelem középpontjában lenni, miközben minden tekintet rád szegeződik. 

8. Az üveg csecsebecsék

Ha a fán rengeteg üvegdísz és csecsebecse található, akkor egy optimista ember lehetsz, aki mindenben a legjobbat látja maga körül. Azt is jelenti, hogy értékeled az élet apró örömeit, és az embereknél is szeretnéd hinni, hogy a lelke mélyén bárki jó tud lenni. Karácsonykor pedig még inkább érdemes hinni a jóságban. 

9. Az angyalka a karácsonyfa tetején

Mindannyiunknak volt egy angyal a fa tetején életében legalább egyszer, de ha továbbra is minden évben felteszel egyet, ennek az lehet az oka, hogy hasonló hasonló értékeket képviselsz, mint egy angyal. Az angyalok jellemzői a jóság és a kedvesség – olyan tulajdonságok, amelyek számodra is nagyon fontosak. Nagyon spirituális ember vagy, aki néha elég érzékeny és érzelmes tud lenni.

Via