A jó illat garancia a sikerre, nem csoda, hogy egy kellemes parfümnek mindenki örül a karácsonyfa alatt. Az Amazon most azt is elárulta, melyik három parfüm a legnagyobb siker idén télen.

CALVIN KLEIN ck one

CALVIN KLEIN ck one hatalmas népszerűségnek örvend. Az illat a citrusos aromájának köszönhetően unisex, tehát nők és férfiak egyaránt viselhetik. Ez a nem mindennapi illat felfrissít, fejjegyekben zöld tea, bergamot, és kardamom található, szívében ibolya, rózsa és szerecsendió. Az alapjegyek borostyánt és pézsmát tartalmaznak.

Fotó: Amazon.de

JOOP! Le Bain

Magyarországon még nem annyira népszerű, ám a világ más pontjain, az egyik legnagyobb kedvenc ez az illat. Keleties hatását a gazdag illatösszetevők sokfélesége adja. Alapjegyei közé tartozik a borostyán, a pézsma, a pacsuli, a tonkabab, a vanília. A szívjegyek a jázmin, a gyöngyvirág, a rózsa, a szantálfa és a cédrus. A parfümpiramist a bergamot, narancsvirág és a citrom teszik teljessé a fejben.

Fotó: Amazon.de

Nivea SUN

Rengetegen hiányolják már a nyarat, sokakat depresszióssá tesz ez az időjárás. Éppen ezért annyira népszerű! A parfüm neve NIVEA SUN, ami ha a nyár egy illat lenne, egy az egyben ez a parfüm lenne az. Nem sokat tudni a pontos összetevőkről, ám az alapjegyben púderes illatok találhatóak, a szívben virágok, a fejben pedig zöld jegyek. 

Fotó: Amazon.de

via