Gondolkodtál már rajta, hogy szoktad leírni az X betűt? Lehet azt hiszed ennek semmi jelentősége nincs, pedig valójában hihetetlen dolgokat árul el a személyiségedről. A grafológia világában ugyanis a kézírásod legapróbb részletei is meglepő tényeket fedhetnek fel rólad, szóval most firkants gyorsan fel egy papírlapra egy X-et, aztán csekkold, mit is jelent, ahogy csináltad. 

Volganga

A múltra koncentrálsz

Kathi McKnight (az Oprah magazinnak dolgozó) kézíráselemző szerint, akik a jobb alsó sarokból indítják az első vonalat, a másodikat pedig a bal alsóból, a múltjukban ragadtak. Elképzelhető, hogy nehezen tudsz előre haladni, az emlékeidben élsz, nem törekedsz a fejlődésre. 

Kísért a múlt

Bár ez kicsit hasonlít az első szituhoz, itt is nagy szerepet játszik az adott személy életében a múlt, annyi különbséggel, hogy te valószínűleg hajlandó vagy tenni annak érdekében, hogy előrefelé haladj. A nehézség az, hogy a múlt emlékei állandóan kísértenek, szóval nagyon kitartónak kell lenned, hogy ezeket a démonokat elűzd. 

Lázadó szellem vagy

Az X első vonalát a jobb felső sarokból, a másodikat pedig a jobb alsó sarokból indítod, akkor te egy igazi lázadó szellem vagy. Élvezed, ha kitűnhetsz a tömegből, simán szembeszállsz bárkivel, ha nem értesz egyet valakivel valamiben. 

A hangsúly a jövődön van, mégis…

Kathi McKnight szerint, aki a 4-es módon írja az X-et, azt jelenti, hogy az illető mindig a jövőre koncetrál, legalábbis minden igyekezetével ezen van. Valamiért azonban ez nem mindig sikerül, ezek a személyek sokszor megrekednek és nem tudják, merre indulhatnának tovább. 

Függetlenség

Ha az X-et bal fentről kezded, majd a második vonalat bal alulról indítod, akkor te nagyon független és szabadságszerető személy vagy. A saját szabályaid szerint élsz és nem hagyod magad befolyásolni. 

Befolyásoló

Ha a 6-os módon írod az X-et, akkor nagyon erős személyiséged van, a környezetedben lévő emberek sokszor példát is vesznek rólad. Képes vagy befolyásolni másokat, de ezt a képességed sosem használod rossz célokra. 

Engedelmes, rendszerető

Ha a 7-es verzió szerint írod az X-et, akkor el kell mondanunk, hogy te azok közé tartozol, akik kvázi jól csinálják. Ez gyakorlatilag a helyes, egyetemes verzió. Kiegyensúlyozott ember vagy, aki szereti a rendet. Állandóan terveket készítesz és lépésről lépésre haladsz a céljaid felé. 

Kreatív vagy

Ha a 8-as verzió szerint firkantod az X-et, akkor te nagyon szeretsz az ún. dobozon kívül gondolkodni. Kreatív személy vagy, aki innovatív megközelítéssel végzi el még a rutin feladatokat is. 

(via)