Január elején jelent meg Harry herceg Tartalék című botránykönyve, ami  elképesztő titkokról  rántja el a leplet az angol királyi család kapcsán, de betekintést enged a herceg magánéletébe, és a Meghan Markle-lel való kapcsolatába is. 

A harmadik randi

A memoár egy pontján Sussex hercege felidézi, hogy ő és Meghan Botswanában voltak, amikor sor került a harmadik randikjukra. Mondjuk ez egyben a soron következő randevúkat is magába foglalta, ugyanis a páros egy ötnapos túrára érkezett a távoli országba, ahol próbálták a lehető legtöbbet kihozni az együtt töltött időből. Itt végre volt lehetőségük arra, hogy tényleg megismerjék egymást: esténkén a tűz előtt ücsörögtek és beszélgettek, közben pedig nézték a naplementét. 

Váratlan látogató

Harry szívéhez egyébként mindig nagyon közel állt ez az ország, ugyanis az édesanyja, Diana hercegné halálát követően ide menekült el, amikor némi magányra vágyott, az azóta eltelt évek során pedig rengeteg természetvédelmi munkát végzett itt. Ezt a csodálatos helyet szerette volna megmutatni szíve választottjának is, akivel szafari túrákon vettek részt, de az idő nagyrészében beszélegettek és ismerkedtek. Egy éjszaka aztán váratlan látogató érkezett a sátrukhoz...

Az ígéret 

A könyvben Harry arról ír, hogy egyik este egy elefánt közeledett a sátruk felé, nem sokkal később pedig a dolgok még ijesztőbbek lettek, ugyanis egy oroszlán üvöltését is hallották. Meghan persze nagyon megrémült, ami érthető is, azonban Harry megnyugatta és azt mondta neki: 

Bízz bennem! Én megvédelek most is és mindörökké. Mindentől

(via)