Lássuk be, hogy egy jó előjáték megadja a hangulatot, hogy a pasiddal mindent elsöprő szexben legyen részetek. Vannak bizonyos trükkök, technikák, amik mindig működnek, sőt ellenállhatatlan leszel a szerelmed szemében.

1. A jó öreg dirty talk 

Bizony a szexting is előjátéknak számít! Ha igazán jól akarod csinálni, akkor fontos, hogy ne csak szexi legyél, de egy kicsit sejtelmes is. A lényeg, hogy a pasi ne tudjon kiverni téged a fejéből, amíg újra nem lát téged.

Íme, néhány példa, amik mindig beválnak:

Alig várom, hogy találkozzunk, annyira felizgatsz.

Éppen készülődök, hogy eldobjam az agyad később.

Valami nagyon szexit terveztem ma estére.

Ma reggel a zuhanyban csak rád tudtam gondolni.

Hiányzik, hogy dominálj. 

Szintén remek trükk, ha a pasinak az utolsó találkozásnál a fülébe súgod, hogy alig várod, hogy újra lássátok egymást, mert egy meglepetéssel készülsz. Ezáltal addig nem fog tudni kiverni a fejéből, amíg újra együtt nem lesztek.

2. Az a bizonyos public foreplay

Nyugi, ez nem azt jelenti, hogy nyilvánosan kell egymásnak esnetek és szexelnetek. Csupán annyit jelent, ha egy olyan szituba kerültök, ami nem veszélyzóna, akkor már ott elkezdhetsz egy kicsit játszadozni. Ha étteremben vagytok, tedd a kezed a pasid combjaira, suttogj a fülébe vagy puszilgasd az arcát és a füleit. Hidd el, nagyon be lesz indulva, mire hazaértek! 

3. Meglepetés a zuhanyzóban

Surprise, surprise! Kipróbáltad már, hogy milyen, amikor a pasidat a zuhanyzóban leped meg? Ha meztelenül mögé bújsz és átkarolod, szinte biztos, hogy nem fog tudni neked ellenállni. A mókát folytathatjátok a fürdőben is, de ha kényelemre vágytok, akkor irány a háló! 

+1 extra tipp: ha igazán vad akarsz lenni, akkor a tusfürdővel mosd végig a pasid testét, ott az érzékeny pontokon is, amik miatt teljesen be fog indulni. 

Giphy

 

4. A férfiak és a masszázs

A jó hír, hogy a pasik pontosan annyira imádják a masszázst, mint a nők, így ezzel az egyszerű trükkel nem lehet mellényúlni. Kérd meg, hogy feküdjön le, és hagyja, hogy te kényeztesd egy kis testápolóval és a kezeiddel. A lényeg, hogy ne gyorsan csináld, hanem minél érzékibben. Ha nagyon be akarod indítani, közben puszilgathatod is a combjainál vagy a hasánál. Hidd el, hogy nem fog tudni ellenállni!

5. A Self pleasure show

Kevés pasi van, aki ne élvezne, ha a barátnője a szeme láttára maszturbál. Közben egy kicsit játszadozhatsz is vele, és mondhatod neki, hogy csak nézhet, de nem érhet hozzád, miközben saját magadat izgatod. Az biztos, hogy utána alig fogja várni, hogy végre mindenhol hozzád érhessen. Közben ne feledkezz meg róla, hogy vess be egy kis dirty talkot, és mondd el neki, hogy mennyire élvezed ezt az egészet. 

Giphy

 

Via