Tudni szeretnéd, hogyan adhatsz egy szuper erotikus masszázst a pasidnak? Most eláruljuk! Az biztos, hogy az előjáték egyik legfényűzőbb formája, ugyanis tökéletes módja annak, hogy testileg és lelkileg is kapcsolódjatok a partnereddel. 

Miért jó adni? 

Mindennapi kommunikációnk nagy része non-verbális, és a testbeszéd óriási szerepet játszik abban, hogyan kommunikálunk és értünk meg másokat

- mondta Annabelle Knight szexszakértő.

Logikusan a  masszázs, az érintés egyik legintimebb fajtája, jó módja annak, hogy kommunikálj a szerelmeddel. Minden simogatás, simogatás és dörzsölés felhasználható arra, hogy bármit elmondhass az Imádom a testedettől a Remélem jól telt a munkanapodon át

- tette hozzá.

A légkör fontossága

Nincs szükség hatalmas luxusra ahhoz, hogy az erotikus masszázs jól sikerüljön. A lényeg az, hogy a hely szép és nyugodt legyen, ahol te és a pasid is jól érzitek magatokat. Azonban sokat dobhat a hangulaton, ha egy kicsit melegebb van a szobában, legfőképpen azért is, mert a partnered valószínűleg meztelen vagy félmeztelen lesz az akció közben. Az erős fények is elronthatják a hangulatot, inkább csak néhány gyertyát gyújts meg. 

Ezekre lesz szükséged

A legfontosabb a tökéletes masszázsolaj! 

Ha nagyon pajkos hangulatban vagytok, lehet vásárolni olyan masszázsolajat is, ami nyalható. Lássuk be, hogy ez valószínűleg minden pasit beindítana! 

És a masszázsgyertya.

A nagyon kreatív párok még a masszázsgyertyát is kipróbálhatják, mert nagyon érzékivé tehet mindent. Amikor a viasz megolvad, a gyertya meleg folyaddéká válik, és nyugodtan a partnered bőrére teheted. A masszáskövet szintén kipróbálhatjátok.

Ezekre vigyázz

Függetlenül attól, hogy melyik testrészt fogod masszírozni, vannak technikák, amelyek szinte bárhol bevethetők. A szakértő arra figyelmeztet, hogy vigyázz, ne okozz fájdalmat, valamint ne nyomd túl erősen. Inkább szánj időt arra, hogy közben kommunikálsz a pasiddal arról, hogy mi esik jól neki. 

Az első néhány érintésnek hosszúnak, és céltudatosnak kell lennie. Pszichológiai szempontból a szilárd érintkezés megnyugtatja partnered, és biztonságban érzi magát 

- mondta a szakértő, aki hozzátette, hogy a masszázsolajat ezután érdemes felvinni a bőrre.

Kísérletezz

Ujjhegyek. Sokkal izgatóbb lehet, ha nem rögtön neki esel a dolognak, hanem először lassan izgatod a partneredet, hidd el, ezt a játékot ő is élvezni fogja. Később használd a hüvelykujjaidat, nyomd őket oda a masszírozott testrészre. 

Minden hüvelykujj egymás utáni mozgatása folyamatos gördülési érzést kelt, amely valóban megszabadul a csomóktól. Ez különösen jól működik a háton, a vállakon, a lábfejen és a combon.

A többi rajtatok áll

Mint említettük, az erotikus masszázs fantasztikus előjáték lehet, de az már rajtatok múlik, hogy mi lesz belőle. Az biztos, ha megtalálod a pasid érzékeny pontjait, akkor egy kis masszázzsal az egekbe repítheted. 

Via