Egy olyan nő osztotta meg a tapasztalatait, aki már viszonylag fiatalon, 24 évesen ellátogatott egy swinger-orgiára. Olvasd el, mit mesél!

Swinger party

A swingerek a partnercserés szex hívei, és úgy érzik, a monogámia nem nekik való, legalábbis az életüknek abban a szakaszában nem, amiben éppen vannak. A legtöbb swinger a párjával együtt vág bele a partnercserés szexbe (nyilván ha nincs partnered, nincs is kivel cserélni), méghozzá sokan olyan bulikon-orgiákon, ahol sok ilyen pár vesz részt.

A szakértő persze figyelmeztet: nem ideális úgy először elmenni egy ilyen buliba, hogy a kapcsolatotok éppen nem valami rózsás. A monogámia elhagyása, a párkapcsolat kinyitása minden bizonnyal nem lesz megoldás a problémákra, sőt, valószínűbb, hogy felszínre hozza és/vagy elmérgesíti azokat. A swingerkedés azoknak a pároknak ideális, akik szeretik egymást, megbíznak egymásban, és mindketten éppen erre vágynak. Pontosan így tett Julia Allen is, aki a SheKnows nevű oldalon osztotta meg a történetét.

Először csak táncoltak

Allen azt meséli, amikor először elmentek egy swingerpartira az akkori szerelmével, nem szexeltek egyáltalán, mégis hatalmas élmény volt. Így mesél az első alkalomról:

a pasim javasolta, hogy jó lenne kipróbálni. Az első éjszaka nem csináltunk semmit, csak táncoltunk és beszélgettünk néhány emberrel, de nagyon izgalmas volt, és alig vártam, hogy visszamehessek. Pár hónappal később, szilveszterkor kivettünk egy szállodai szobát és felhívtunk pár embert. Hát... Mindenki fel is jött. Mire észbekaptam, már mindenki szexelt körülöttem mindenhol. Egy szimpatikus nő velem és a pasimmal akart hancúrozni. Imádtam. Jó volt nézni a pasimat vele, és jó volt, hogy a pasim néz, amint vele vagyok, és aztán mind a ketten csak elmerültünk az egészben. Nagyon tetsztett, hogy a párkapcsolatomon kívül is szexelhetek.

Ennek a kapcsolatnak idővel vége lett, de Allen azt mondja, hogy egyik későbbi pasiját sem jutott eszébe soha megcsalni, és pontosan a swingerkedés miatt.

Sosem éreztem kísértést, hogy a párkapcsolatomon kívül titkos viszonyt kezdjek valakivel. A swingerkedés minden szexuális szükségletemet kielégíti. Tényleg úgy érzem, hogy minden kapcsolatot megerősít. Szerintem az ember nem csak azzal szexel, akit szeret. A szex kikapcsolódás. Az összes pasim mind szintén így gondolta

– teszi hozzá Allen, aki immár 49 éves, és az első orgiája óta eltelt 25 év során a szexet főállásává is tette. Allen most egy erotikus virtuálisvalóság-szolgáltatást nyújtó vállalkozást vezet, ezért azt mondja, a swingerkedés nemcsak a kapcsolatait gazdagította, hanem az egész életét.

Via