A horoszkópodnak elképesztő befolyása van a mindennapjaidra: a segítségével megtudhatod, milyen barátnő is vagy valójában, de arra is rámutat, hogy vajon miért nem találod meg az igaz szerelmet vagy miért szakítanak veled a legtöbbször a pasik. A horoszkópok részletes elemzése után most azt árulták el az asztrológusok, hogy milyen csillagjegyű pasi illik hozzád és kivel van a legnagyobb esélyed a tökéletes párkapcsolatra a csillagjegyed alapján! 

Kos

A horoszkóp első jegyeként szenvedélyes és törtető alkat vagy, aki vezetőként mutatná meg párjának a világot. Szenvedélyességedet osztaná a Nyilas, azonban ő nem hagyná, hogy irányítsd: a legideálisabb partner egy Oroszlán vagy egy Vízöntő lenne a számodra, akikel minden vágyadat meg tudnád osztani!

Bika

Nagyon szereted a kényelmes, luxi életmódot, ezért olyan csillagjegyre van szükséged, aki ezt meg tudja adni neked: a Szűz pasi mindig a kegyeidet lesné, de a Halak is körülrajongana téged. A Rák pedig a létező összes szeretével elhalmozna, ha hagynád neki! 

Ikrek

Szexi, csacsogó, extrovertált személyiségként nem alkotnál jó párost egy érzelmes csillagjeggyel. A kalandok és a izalmak viszont lelkesítenek, ezért egy Nyilassal vagy egy Oroszlánnal szuperül meg tudnád értetni magadat! Harmonikus kapcsolatot lehet a Mérlegekkel is, akivel mindig álompárt alkothatnátok.

Rák 

Az egyik legérzelmesebb csillagjegyként egy olyan férfira van szükséged, aki nem kifigurázza az érzéseidet, hanem hasonlóan gondolkozik, mint te! Az ideális választás tehát egy Skorpió és egy Halak lenne a számodra, de a két lábbal a földön járó Bikával és Szűzzel is sikeres lehet a kapcsolatod, ha megdolgoztok érte. 

Oroszlán

Ösztönös vezető és a horoszkóp egyik legkarizmatikusabb jegye vagy, aki szereti, ha királynőként bánnak vele. A hozzád illő legtökéletesebb csillagjegy a Kos, aki rendesen körül fog rajongani, de a Nyilassal és az Ikrekkel is harmonikus kapcsolatod lehet, mert ők mindent bevállalnak veled! 

Szűz

Kedvességed és határtalan törődésed minden csillagjegyet lenyűgöz, azonban nem mindenkivel tudnál harmonikus párkapcsolatot teremteni. Legjobban a mély érzésű, sok-sok szeretetre vágyó Halak tudna téged értékelni, de egy Bikával vagy egy szintén érzelmes Rákkal is jól tudnál járni, ha randizál.

Mérleg

Uralkodó bolygód a Vénusz, a szerelem bolygója, ezért nem meglepő, hogy ha szerelemről van szó, te mindent beleadsz, kedves Mérleg! A hozzád legjobban illő csillagjegy az Ikrek, de egy Oroszlánnal vagy egy Vízöntővel is kijönnél, mert ő egy kis extra izgalmat tudnának belecsempészni a mindennapjaidba.

Skorpió

Titokzatos és mély érzésű személyiséged miatt nem minden csillagjeggyel találod meg a közös hangot, ha azonban valakivel igen, akkor nagyon! A szintén érzelmes Rákok és a Halak nagyon jó társak lehetnek a számodra, de egy Szűzzel is jól alakulhat a kapcsolatod, ha hagyod, hogy babusgassanak!

Nyilas

Tüzes, dinamikus és pozitív személyiséged van kedves Nyilas, a szenvedélyességed nem ismer határokat! Egy bevállalós Kossal vagy egy tüzes Oroszlánnal nagyon izgalmas kapcsolatod lehet, de még az Ikrekkel is, ha hajlandó vagy vele barátként, nagyon őszintén és jól kommunikálni! 

Bak

Szereted megtervezni a mindennapjaidat és ragaszkodsz ahhoz, hogy egy párkapcsolatban törődjenek veled: a te legjobb választásod tehát egy Szűz lehet, aki el fog halmozni a szeretetével. Szintén jó kapcsolatod lehet egy Bikával, akinek nagyon fontosak a nyugodt, kiegyensúlyozott hétköznapok. 

Vízöntő

Egyedi gondolkodásmódod és világmegváltó terveid miatt a szerelem soha nem volt prioritás a számodra: a barátság viszont annál inkább. Egy olyan csillagjegyre van szükséged, akivel először barátok tudnátok lenni: ilyen lehet egy Ikrek, akit elkápráztathatsz, de a vezető szellemű Kossal is hasonló, mint te.

Halak

Annyira romantikus vagy, hogy azt el sem lehet mondani! Egy olyan társra van szükséged, aki ezt értékeli benned. Mit szólnál mondjuk egy mély érzésű Skorpióhoz vagy egy Rákhoz? A Szűz jegyű pasi pedig annyit tudna törődni veled, mint amire mindig is vágyáltál! 

Via