Az ismerkedés jelentős része most már nemcsak élőben vagy telefonon, hanem sokkal inkább chaten keresztül történik. Az üzenetezés közben azonban nehéz kiismerni a másikat, sokszor pedig nem is lehet tudni, hogy a pasi csak unalomból írogat vagy esetleg tényleg komolyak a szándékai és randizni akar veled. Most egy randiguru elárulta azokat a jeleket, amikből egyértelműen járni akar veled a srác! 

Ha így chatel a srác, tutira járni akar veled! 

1. Betartja, amit mond

Ha azt mondja, hogy munka után írni fog, tényleg írni fog! Nem szórakozik és hagyja, hogy órákon át várj az üzijére, pláne akkor, ha ő maga mondta, hogy írni fog! 

2. Nem kell órákat várni a válaszára

Napközben, mikor dolgozik ez nehez(ebb)en kivitelezhető, viszont ha a szabadidejében rendszeresen órákat kell a válaszála várnod, sanszos, hogy nem érdekled őt annyira. Ha fontos vagy neki, akkor huzamos időn belül írni fog, nincs mese! 

3. Többször ír rád, mint te rá

A randiguruk szerint az fut jobban a másik után, aki többször kezdeményez randit/hívást/beszélgetést. Ha tehát nálatok többször ír ő rád, mint fordítva, odáig van érted!

4. Ír egy üzit... csak úgy

Nincs semmi mondandója, mégis ír egy üzenetet. Vajon miért? Hát azért, mert rád gondol. Elküld egy fotót, egy videót, egy linket, egy gifet vagy csak egy smileyt. Azért, mert kedveskedni akar neked!

5. Nem szégyenlősködik

Simán bevallja azt akár írásban is, hogy odáig van érted és randizni akar veled, sőt, akár még nyíltan el is kezd flörtölni veled anélkül, hogy azt sem tudnád, hol tartotok! Imád téged, ez egyértelmű.

6. Sokat is ír, hangüzit is küld

A hangüzenetek és a hosszú textek személyesek, már-már intimek, ezért ha nem csak egy-egy mondatot ír neked, hanem néha akár kész paragrafusokat is, akkor nem sajnálja rád az időt, hagy időt arra, hogy jobban megismerjen.

7. Különböző napszakokban ír

Ha egy pasi mindig csak késő éjjel ír, lefekvéskor, máskor sosem, akkor sanszos, hogy valami nem stimmel vele. De ha reggel is ír, néha napközben, máskor meg tök későn, az szuper jel. Ez azt jelenti, hogy teljesen mindegy neki, mi-ki van körülötte, rád akkor is szán időt!

Via