A pasik néha hajlamosak arra, hogy nem öntik szavakba a gondolataikat, éppen ezért megeshet, hogy bár gyanítod, többet érez irántad a srác, mégsem lehetsz benne teljesen biztos, hiszen nem mondja ki. A fiúk viszont néha nagyon szokatlan módon tudják a lányok értésére adni, vonzódnak hozzájuk, egyetlen ölelésük például többet mondhat ezer szónál. Szóval figyeld meg, hogyan ölel át? Ha így csinálja, akkor fixen szerelmes beléd. 

Amikor szorosan ölel magához 

Ha egy srác szorosan magához ölel és hosszú másodpercekig magánál tart, akkor egész biztosan, száz százalékosan beléd szeretett. Egy pasi csak azt a lányt tartja ilyen szorosan, akibe menthetetlenül belezúgott. Egy ilyen ölelés gyakorlatilag annyit jelent: azt szerené, ha ez a pillanat örökké tartana. Ha a pasid nem az a szószátyár típus, de gyakran ölel magához ilyen intenzitással, akkor neked aztán nincs mitől félned, mert minden porcikádat imádta. Egy ilyen ölelés egyértelmű jelen annak, hogy óvni, védelmezni akar mindentől is, hiszen te vagy neki a minden, a szeme fénye, az egyetlen szerelme. Szóval nagyon becsüld meg azt a pasit, aki így húz magához, mert ez bizony igat szerelem. 

Ha hátulról ölel meg 

Ha a srác mögéd oson és átkarolja a mellkasodat vagy csípődet, akkor az is tökéletes bizonyíták arra, szerelmes beléd. Egy ilyen öleléssel a pasi azt próbálja meg neked suggalni, ő lehet a te menedéked. A hátulról való ölelés valamilyen szinten a dominancia jele is lehet, de alapvetően inkább arról van szó, a pasi szorosabb, mélyebb, intimebb kapcsolatot szeretne veled. Ennek lehet az is az oka, hogy úgy érzi, te nem szereted őt eléggé, ha viszont te tudod, hogy ez nem igaz, akkor gyorsan add is a tudtára. 

(via)