Lássuk be, randizni nem egyszerű, ráadásul most kiderült, hogy a második randi még fontosabb is mint az első. 

Nagyobb a jelenetősége 

Akármennyire is hihetetlen, de a szakértők állítása szerint, ha sor kerül a második találkozóra, akkor az sokkal nagyobb jelentőséggel bír mint az első randi. Michelle Baxo randevúzási és párkapcsolati szakértő szerint ezen a ponton ugyanis már nagyobb a tét. Ennek pedig az az oka, hogy kevesebb azoknak a száma akik esélyt adnak egy újabb találkozásnak. 

A felszínes beszélgetésen túl 

Szóval a második randira jó eséllyel azért mész el te is, valamint a másik fél is, mert nagyon szimpatikusak voltatok egymásnak és szeretnétek jobban megismerni a másikat. Ezen a találkozón a felszínes beszélgetésen túl megismerheted a partner valódi személyiségét is, sőt az is kiderülhet, van-e köztetek kémia. Persze nem arra gondolunk, hogy itt már rögtön ágyba kell bújni, de igenis megmutatkozhat mennyire vagytok egy hullámhosszon és számításba jöhet-e egy újabb és újabb találkozó. 

Esély

Szóval a második randi valójában egy esély arra, hogy van-e lehetőség valami hosszabb távú dologra. Ezen a találkozón már biztosan érezni fogod ott van-e a szikra, ha pedig úgy érzed érdemes lehet ebből építkezni, akkor bátran adj esélyt a folytatásnak. A második randi ráadásul egy esélyt is teremt arra, hogy mindketten túllépjetek azokon az általános, kissé felszínes témákon, ami az első randevú alkalmával akarva akaratlanul felmerül. 

Bátran vágj bele

Egyébként érdekesség, hogy a  Singles in America felmérése szerint az egyedülálló pasik 61, míg a szingli csajok 70 százalékát sokkal jobban izgatja egy második randi lehetősége. Szóval nyugodtan menj bele a második körbe, ha nem teszed, lehet, hogy valami életre szólót szalasztasz el. 

(via)