A netes ismerkedés nem egyszerű, éppen ezért nehéz megmondani, hogy milyen lesz a randi. Sokan olyan esetekben is aggodalmaskodnak, amikor nem kellene, míg mások a legnagyobb red flageket sem veszik észre. Most eláruljuk, a legnagyobb figyelmeztető jeleket! 

Nem képes a kompromisszumra 

A szakértők szerint, ha beszéltek, és feljönnek olyan témák, mint a család vagy esetleg a vallás, ő pedig csak a saját igazát hajtja, az elég ok arra, hogy ne legyen randi. Különbözhet a véleményetek, ám ha nem hajlandó meghallgatni az érveidet, és csakis magára koncentrál, az azt jelenti, hogy nem fog működni a kapcsolatotok. 

Folyton a szex a téma 

A pasi chatelés közben folyton szexuális utalásokat tesz és a szexről beszél? Még akkor is erről ír, ha megpróbálod elterelni a témát? A randiguruk szerint ez is egy nagy red flag, hiszen ő nem keres komoly kapcsolatot, csak szexelni akar veled. Ha te sem vágysz többre, akkor rendben, viszont nem árt tisztázni a dolgokat

Szidja az exét

Ha a pasi már az első randi előtt chatelés közben szidja az exét vagy exeit, az egyételmű jel arra, hogy fújd le a talit. Ez hatalmas tiszteletlenség, és nagy eséllyel folyton problémázni fog, ha esetleg komolyabbra fordulnak köztetek a dolgok. 


Via