A randizás rizikós, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a pasival annyira mégsem passzoltak, így kellemetlen lesz a találka. Vannak, akik ezt jól kezelik, míg mások rosszabbul. Ezzel a nővel egy egészen különös dolog történt az első randin. 

Így mentette ki magát a pasi a randin 

Az egész net @equanaaa videóján nevet, amit a TikTokra töltött fel. A nő a videót nem sokkal azután csinálta, hogy randizni ment egy pasival. Eredetileg csak pár italt ittak volna, de ő éhes volt, így rendelt osztrigát. De ahogy telt az idő, egyre több osztrigát rendelt, végül 48 darabot evett meg. 

A pasi hívta meg, de nem szerette volna kifizetni a számlát, ami 184 dollár volt, így azt hazudta, hogy kimegy a mosdóba, de onnan már nem ment vissza az étterembe. 

Miért mondja, hogy kimegy a mosdóba, és soha nem jön vissza? Úgy voltam vele, hogy várok. 10, 20, 30 perc is eltelt. 

Kénytelen volt kifizetni egyedül a számlát, mivel a pasi lelépett. Egy másik videóban elárulta, hogy annyira finom volt az osztriga, egyszerűen nem bírt vele leállni. 

Amikor a negyedik [tányér] megjelent, őrülten nézett rám. Nem érdekelt... muszáj volt. Annyira jó volt.

A pasi is válaszolt 

A nő videóját már 2 millió ember látta a TikTokon, és egyre többen nézik meg. Sokan reagáltak, a kommentelők szerint a nő túlzásba esett, hiszen italt beszéltek meg és nem vacsorát. Míg mások szerint hatalmas udvariatlanság volt, hogy a pasi egyetlen szó nélkül lelépett, és még hazudott is. 

A nő ezután egy másik videóban reagált, és mutatott pár üzenetet, amit a pasival küldtek egymásnak. 

Felajánlottam, hogy elviszlek inni, és te megrendelted az összes ételt. Ha gondolod kifizetem neked az italokat. 

Nem tudni, hogy mi lett a történet vége, az biztos, hogy @equanaaa jól járt a rosszul sikerült randival, hiszen azóta már éttermek is felkérték, hogy mutassa meg az osztrigájukat. 


Via