Inkább a pasiknál szoktuk azt figyelni, hogy mit lájkolnak, kit figyelnek az interneten. Pedig a lányoknál ugyanúgy jelen van ez a fajta érdeklődés, és az is előfordul, hogyha tettlegességig nem is megy a dolog, de érzelmi megcsalás történik. Most 3 férfi vallott arról, számukra mi számít érzelmi hűtlenségnek. 

Inkább lépj!

A barátnőmmel már régóta nem működtek a dolgok, de erőltettük, hogy együtt maradjunk. Mind a ketten tudtuk, hogy el kellene már engedünk a kapcsolatot, de nem voltunk hajlandóak rá. Végül a barátnőm döntött, és mellettem egy másik pasiban talált menedéket, inkább vele beszélte meg a dolgait, előttem teljesen bezárt. Szerintem egyszerűbb lett volna, ha meghozza a döntést és kilép, így megcsalásnak tartom amit tett. 

Túl nagy érdeklődés

A barátnőm elment egy szórakozóhelyre, ahol többségben férfiak voltak. Minden remekül működött közöttünk, de mégis úgy alakult az este, hogy valaki máshoz ment haza. Azt sem tudta, hogy ki az, és nem is akart tőle semmit, de még ha nem is volt érzelmi alapja, számomra ez akkor is érzelmi hűtlenség is volt a testi mellett.

Zárt kapuk

A barátnőm teljesen eltávolodott tőlem érzelmileg, nem mondott el szinte semmit. Hiába faggattam arról, hogy mi történik vele, egyszerűen bezárt. Majd azzal vádolt, hogy azért lépett félre, mert nem foglalkozom vele. Számomra már ott kezdődött a megcsalás, amikor elmúlt magától. Nekem már ez a túlzott távolságtartás is megcsalásnak tört számít, pedig akkor még nem is volt harmadik féle kapcsolatban.