A Google Maps sok mindenben megkönnyíti az életet, de  néha hajmeresztő dramaturgiával képes alakítani az életet.

A Google Maps lebuktathat

A Google Maps szuper választás, ha azt szeretnéd tudni, hogyan érhetsz el A pontból B pontba. Egy lánynak azonban kicsit túl sokat segített az életében, és bebizonyította neki, hogy a pasija megcsalja.

A brazil lány a Tik-Tok-on osztotta meg a történetét, amit már több, mint 9 millióan néztek meg. Lima elmondása szerint nemrég észrevette, hogy egy Google autó haladt el a háza mellett, ami fényképet készít az utcakép szolgáltatáshoz.

Nem sokkal ezután úgy döntött, hogy felkeresi a weboldalt, hogy megnézze, milyen felvételeket készített az autó. Ám ekkor az utcán egy sokkal érdekesebb képet látott, és kiszúrta, amint a pasija egy másik nővel.

A környéken többször is lefotózták őket

Pillanatok alatt rájött, hogy ez nem ő, és hogy ő nem ült mögötte a motoron, amikor az autó itt volt. Átnézte a környező utcákat is, és ledöbbenve látta, hogy a srác a kedvenc helyükre, ahová romantikázni járnak, oda vitte ezt a lányt is. De a Google autó később is elhaladt mellettük, akkor pedig egy padon ültek, és a nő a férfi ölébe hajtotta a fejét.

Nem az övé az egyetlen olyan történet, amely nagy port kavart, egy olvasó arról is beszámolt, hogy a gyermeke apja nem fizette a gyerektartást és eltűnt, ám a Google Map segítségével megtalálta.

via