Szomorú, ha azzal kell szembesülnöd, hogy egy pasi csak szórakozik veled, viszont minél előbb kiderül, annál jobb lesz neked. Egy ilyen kapcsolatban nem kell benne maradnod, hiszen nem épít téged. Most megmutatjuk a jeleket, amik egyértelműen arra utalnak, a srác nem gondolja komolyan. 

Kiszámíthatatlan kommunikáció 

Egyik nap eláraszt a figyelmével, sms-ekkel, hívásokkal bombáz, máskor meg nem is reagál arra, ha te keresed? Persze egy-egy alkalommal megeshet, hogy éppen valamiért nem volt ideje visszaírni, viszont, ha ez rendszeres, akkor gyanúsan nem arról van szó, hogy mondjuk elárasztotta a munka. Ha van, hogy napokig nem is keres, nem érdeklődik utánad, nem reagál az üzeneteidre, hívásaidra, akkor az bizony nem jelent jót és szinte tuti, hogy csak szórakozik veled. Ilyenkor bátran állítsd kész tények el, hiszen neked nem kötelességed elviselni ezt a viselkedést senkitől sem. 

Fájó bókok 

Ha valaki olyan "bókokat" mond neked, amik alapvetően nem keltenek benned jó érzést, akkor elég valószínű, hogy a srác csak szórakozik veled. A neggelésnek (bókokkal kombinált sértés, bántás) nevezett taktika célja egyébként, hogy bántalmazó fél aláássa a másik önbecsülését. Ez egy finom, ám rendkívül mérgező módja az elmejátékoknak, ha pedig azt tapasztalod, hogy a pasi állandóan páros lábbal áll beléd, akkor jobb, ha tovább állsz. Ez ugyanis már nem csak puszta szórakozás, a srác feltehetően kicsit nárcisztikus is, hiszen számára valamiért kielégülést okoz, ha bánthat téged. 

Az exéről beszél 

Egy párkapcsolatban akarva akaratlanul felmerülnek néha az exek, de a hangsúly a néhán van. Ha a pasi megállás nélkül a volt barátnőjéről beszél vagy azt ecseteli hány csajjal volt előtted, akkor nem igazán akart tőled semmi komolyat. Ezt tetézi, ha a szemed láttára flörtöl is másokkal. Persze mielőtt kiadod az útját, ülj le vele erről beszélni, ám, ha rövid időn belül nem változik semmi, akkor az ilyet jobb lesz bizony elengedni. 

(via)