Készen állsz a szerelemre? Attól függően, hogy mit veszel észre először ezen a képen, eldől, hogy magányos vagy szerelmes hangulatban vagy-e. Vannak, akik reménytelenül romantikusak, és vannak, akik cinikusabbak, ha a szerelemről van szó. Most ebből a személyiségtesztből kiderül, hogy te melyik csoportba tartozol.

Természetesen a feladatot nem kell véresen komolyan venned, de egy szórakoztató optikai illúzióról van szó, ami akár iránymutatást is adhat az életedben. Készen állsz? Nézd meg jól a képet! 

Íme, a fotó 

Hopes Grove Nurseries

Ha az arcot láttad meg

Egy arcot, vagy egy természeti tájat láttál először? A viselkedéskutatók szerint, ha először egy arcot látsz, nagyobb valószínűséggel kerülhetsz társasági, szeretetteljes hangulatba. Ha párkapcsolatban vagy, akkor imádod a romantikus randikat a pároddal, különösen a vacsorákat. Ha pedig a szinglik táborát erősíted, akkor minden lehetőséget megragadsz, hogy a barátaiddal kimozdulj, és természetesen alig várod, hogy megtaláld az igazit. 

Ha a tájat láttad meg

Ha a fákat pillantottad meg először, akkor pedig inkább távolságtartónak érzed magad, és magányra vágysz. Jelenleg nem elsőszámú prioritás számodra, hogy romantikus kapcsolatba kerülj valakivel, inkább szívesen olvasol egy jó könyvet, és időt szánnál arra, hogy jobban megismerd saját magad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor fontos neked, hogy a partnered tered adjon neked, de közben olyan emberre van szükséged, akiről tudod, hogy 100 százalékban megbízhatsz benne.

Via