Jöhet egy quickie? Most segítünk elsajátítani a gyors szex művészetét! Dr. Phil szerint 14 percre van szükség ahhoz, hogy egy férfi a csúcsra juttasson egy nőt. Nos, az valóban igaz, hogy a pasik általában könnyebben jutnak el az orgazmusig, de a tökéletes trükkökkel és hangulattal te is 5 perc alatt a mennyországban érezheted magad. 😏

 a pasidnak is be kell számolnod

Az első és legfontosabb dolog, amit tenned kell: az a fránya őszinteség. Ne félj a pasid elé állni, és elmondani neki mindazt, amit olvastál, ugyanis leginkább ő rá lesz szükség ahhoz, hogy elérd a tökéletes orgazmust csupán néhány perc alatt! Természetesen a hosszú és szenvedélyes együttlétek pótolhatatlanok, de ha tényleg nagyon sűrű a hét, és alig van időtök egymásra, meg kell próbálni kísérletezgetni. 

Giphy

 

A női elme fontossága

Nem csak a pasid ágyban nyújtott tehetségén és technikáján fog múlni a dolog! A női elme szintén nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy elérd az orgazmust. A TLC csatornán a Strange Sex című műsorban egyszer arról számoltak be, hogy egy nő bármiféle fizikai érintés nélkül képes volt a csúcsra jutni. Kíváncsi vagy, hogy csinálta? Az elméjével! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy bárkinek ilyen könnyen megy, de jó ötlet lehet, ha a pasid már a nap folyamán szexi üzenetekkel bombáz, mert akkor könnyebben megy az elkalandozás. Minél jobban felizgultál, annál egyszerűbb és gyorsabb lesz! 

Egy dolog, amiről sosem feledkezhet meg a pasi

Reméljük ez alap, de mindenképpen tisztázd a pasidnak, hogy egy gyors menetnél is fontos a csikló stimulálása behatolás előtt. Sőt, rengeteg nő van, akik csak orális szex közben tudnak elmenni. Minden ember más, de az biztos, ha a pasid odalent kényeztet, ne hagyd, hogy túlságosan elsiesse! Találjátok meg, hogy mi az, ami a legjobban működik.

A legcsodálatosabb pozíciót kell megtalálni 

A quickie titka, hogy egy olyan pozíciót vegyetek fel, ahol a csiklóra nagy nyomást tud gyakorolni a pasi. A kutyapóz valószínűleg nem a legjöbb ötlet, ha 5 perc múlva munkába kell mennetek, de a misszionáriussal akár még lehetséges is lehet az orgazmus ilyen rövid idő alatt. 

Giphy

 

Nem utolsó sorban...

Az erogén zónák fontossága. Kommunikáljatok és mondd el a partnerednek, hogy mit szeretsz. Mindenkinek van olyan testrésze, amire különösen érzékeny. Imádod, ha a füleidet harapdálja? Nos, ez még biztosan belefér az 5 perces együttlétbe is! 

Via