A hétvégi horoszkóp szerint barátok találnak egymásra, és új irányt vesznek a párkapcsolatok. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nem gondoltad volna, hogy a szerelem kivirágozhat egy baráttal, igaz? A Vízöntőben lévő Plútó hatására azon kaphatod magad: jobban beleszerettél egy srácba, mint azt valaha is gondoltad volna. Szingliként ugorj fejest a dologba, párban élőként viszont át kell gondolnod, hogy kit válassz.

Bika

A kölcsönös tisztelet elengedhetetlen az egészséges és kielégítő kapcsolathoz. Ha úgy érzed, Bika, a pasid nem tisztel eléggé, akkor ideje szóvá tenned. Megéri őszintének lenned vele, mert fontosabb vagy neki, mint hiszed, és hajlandó lenne változni azért, hogy együtt maradjatok.

Ikrek

Varázslatos dolgok történnek, amikor megtalálod a lelki társad. Végre megtalálod azt a személyt, aki kihozza belőled a legjobbat. A párban élő Ikrek megbizonyosodhatnak arról, hogy aki mellettük van, az csakugyan a Nagy Ő. A szerelmük a tetteivel és szavaival fogja igazolni magát.

Rák

Készülj fel egy kellemes meglepetésre, mert kiderül, hogy valaki szerelmes beléd. Ez a csodáló diszkréten megőrizte érzéseit, de egy barátod vagy munkatársad elárulhatja, mit érez. A párban élő Rákok is legyenek nyitottak a váratlan dolgokra, mert kellemesen meglepheti őket a szerelmük.

Oroszlán

Az Oroszlánok nem akármilyen helyzetben találhatják magukat: két pasi is verseng értük, és igazán mindent megtesznek azért, hogy sikerrel járjanak. A párban élőknél előfordulhat: a másik személy egy közeli barátjuk, aki az utóbbi időben érzéseket ébresztett a jegy szülöttjében.

Szűz

Nem minden kapcsolatnak kell „hagyományosnak” lennie. Ha fontolgatod a nyitott kapcsolatot, akkor erről a hétvégén érdemes beszélned az embereddel, ahogy arról is, ha egy kis szünetre vágysz. A szinglik viszont átélhetik életük legrövidebb kapcsolatát. Bárkivel is jöjjenek össze szombaton, vasárnapra vagy hétfőre újra egyedülállók lesznek.

Mérleg

Talán azt hitted, futó kalandod lesz azzal, akivel nemrég megismerkedtél. A helyzet az, hogy épp az ellenkezőjére számíthatsz, és megkomolyodnak a dolgok köztetek. Most még a párban élők szíve is veszélybe kerülhet, mert bármennyire is nem szeretnének, érzéseket kezdhetnek táplálni egy új ismerősük iránt.

Skorpió

Eddig nem alakult fényesen a kapcsolatod, és talán már fontolóra is vetted a szakítást. De aztán történik valami, és mint derült égből villámcsapás: a pasid megváltozik. Hirtelen ezerszer jobb lesz a kötelék köztetek. Élvezd, hogy minden megváltozott, és ne görcsölj azon, vajon hány napig tart a csoda.

Nyilas

Egyetlen szó mindent megváltoztathat. Ez történhet akkor, amikor szerelmed vagy a közeli pasibarátod azt mondja: „szeretlek”. A párban élők kapcsolata ettől romantikus irányt vesz, míg a szingliknek komoly fejtörést okozhat, adjanak-e maguknak egy esélyt.

Bak

A pénz nem minden, de egy kicsit édesebbé teheti szerelmi életet, mert megengedheted magadnak, hogy ajándékokkal lepd meg a szerelmedet, és izgalmas randikon vehessetek részt. A következő napokban finom falatokkal, színes programokkal kényeztetitek egymást, és ez jó hatással lesz a kapcsolatotokra.

Vízöntő

Készülj az érzelmi hullámvasútra, Vízöntő! Egyik nap minden a legnagyobb rendben köztetek, imádjátok egymást, a másik nap elkülditek a másikat melegebb éghajlatra. De végül mindig kibékültök, szóval egyszerűen csak számolj azzal, hogy érzelmileg felforrósodott hangulatban lesztek.

Halak

A hétvégén a múlt nem hagy nyugodni. Szingliként és párban élőként is azon rágódsz, „mi lett volna, ha”. Sokat agyalsz, hogy kapcsolatba lépsz az exeddel, de ez párban élőként komoly vitákat idézhet elő, ahogy az is, ha folyton összehasonlítod az aktuális pasidat az exeddel. Az egyedülállók is óvakodjanak felkeresni régi szerelmüket!