Elstartolt a Jupiter retrográd a Bikában szeptember 4-én, és egészen december 31-ig fog tartani. Az asztrológiában a Jupiter egy jótékony bolygó, ami a szerencsével, a bőséggel és a tudással társul. Próbára teszi a határaidat, és segít kapcsolódni a valódi céljaidhoz. A horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy számíthat arra, hogy soha vissza nem térő lehetőséget kap a Jupitertől.

Oroszlán

Ideje átgondolnod, mit szeretnél valójában. Amint ezt megtetted, hamarosan érkezik is a lehetőség, amivel valóra válthatod az álmodat. Nincs más dolgod, mint az univerzum tudtára adni a célodat, és az mindent megtesz annak érdekében, hogy hozzájuttasson téged. Igen, ez most tényleg ilyen egyszerű. Például felbukkanhat egy régi munkatársad vagy barátod, aki tálcán kínálhatja neked a vágyadat. Sőt, most akár a gyerekkori álmod is megvalósulhat.

Szűz

A Jupiter retrográd arra emlékeztet: aki mer, az nyer. Ideje felállni a kanapéról, ha szeretnél valamit, és bizony meg is fogod tenni. A jutalmad nem marad el, mert lehetőséget kaphatsz, hogy azzal foglalkozz, amivel mindig is szerettél volna, vagy annyi pénzt keress, amennyit csak bírsz. Amennyiben művész vagy, esetleg valamilyen szolgáltatást szeretnél nyújtani, felfedezhetnek, és főállásban foglalkozhatsz a hobbiddal, ami teljesen megváltoztathatja az életedet.

Halak

Halak, itt az ideje egy kalandnak! A Jupiter retrográd inspiráló hatással lesz rád, de nem is csoda. Lehetőséget teremthet arra, hogy utazz, új dolgokat próbálj ki, de még a régi álmodat is megvalósíthatod. Most nincs más dolgod, mint kérni, mert a csillagok készen állnak a segítségedre sietni, hogy megkapd, amire vágysz. Ráadásul az újholddal együtt szeptember 15-én eltünteti a múlt fájdalmait, és új, örömteli ciklust indít a szerelmi életedben.