A fenti kép csak illusztráció, maga a személyiségteszt az alábbi ábra. Nézd meg jól, nem kell túlgondolni, csak figyeld, hogy mi az első reakciód! Hogyan érzékeli az agyad az alábbi képet első blikkre?

Fotó: TikTok/Mia Yillin

Személyiségteszt – kiértékelés

Nos, ha jól szemügyre vetted, nyilván te is látod, hogy a kép két villát ábrázol. Sokan azonban először mégis egy borospoharat látnak benne, hiszen a két evőeszköz direkt úgy van elrendezve, hogy az ívük egy kehely alakját formázza. A TikTokon terjedő személyiségteszt-értékelés szerint a következőket jelenti ez az egész.

@mia_yilin The first thing you see in this picture says a lot about your personality #personalitytest #psychologyfacts #trending #entertainment #funfacts #fortune #fengshui #fyp #fypシ #wealth #chinesewithmia #mia_yilin #china #chinese #Asian #learnontiktok ♬ original sound - Mia Yilin 💖

Ha rögtön villákat láttál...

...ez a videó szerint annak a jele, hogy erős akaratú személyiség vagy. Éles ésszel döntesz, és haladsz előre, többet nem tekintesz hátra. Szereted a szabadságot, de a szerelem nevében sosem akaszkodnál rá senkire, nem tartanád vissza.

Ha először borospohárnak láttad...

...ez a videó szerint annak a jele, hogy igen népszerű személy lehetsz, akinek sokan szeretnének a közelébe férkőzni. Ennek oka, hogy törődő és igen szerethető ember vagy, bár megválogatod, hogy kit engedsz közel magadhoz. Nem szereted például azokat, akik játszmáznak veled (mondjuk ki igen?), de ahelyett, hogy beleállnál velük a konfliktusba közvetlenül, inkább csak csendesen eltávolodsz tőlük.

Via