A Valentin-nap idén sajnos nem hétvégére, hanem a hét közepére esik, de ha van egy szabad estétek, vagy egy-két szabad órátok napközben, szuperül ki tudjátok majd élvezni a következő programötleteket, amik igazán felejthetetlenné teszik a Valentin-napot! A vacsikat és a sütizéseket most skippeltük, hogy igazán változatos ötletekkel rukkoljunk elő. Görgessétek végig az ajánlót együtt a pasiddal és válasszátok ki közösen a kedvenc programotokat! 

első randi újratöltve

El tudsz képzelni ennél romantikusabbat? Az első randitok újra, egy az egyben! Ott, ahol először megláttátok egymást és beleszerettetek a másikba! Ha nagyon át akarjátok élni az egészet, vegyétek fel ugyanazt a ruhát és rendeljétek ugyanazt a kaját, mint elsőre!

Olyan emlékeket is fel fog idézni bennetek ez a randi, amire így hirtelen nem is emlékeztek. Megbeszélhetitek, ki hogyan érezte magát, igazából mit gondolt a másikról az első randin és persze, zárhatjátok édes kettessel is a randit! 

KÖZÖS BRINGÁZÁS

Fogjátok a biciklijeiteket és fedezzétek fel a várost együtt! Szuper érzés lesz együtt mozogni a pároddal Budapest legszebb helyein. Egy térkép segítségével akár előre is megtervezhetitek merre-hogyan mentek, a végén pedig akár piknikezhettek is vagy beugorhattok egy gyors sütire valahova!

Nem kizáró ok, ha nincs biciklid! Ma már rengeteg helyen lehet bérelni biciklit, csak keress egy (az otthonodhoz közel eső) kölcsönzőt, akár Budapesten, akár városban vagy vidéken élj!

PÁROS WORKSHOP

A suli/meló után a már megszokott közös vacsi helyett remek ötlet lehet egy közös DIY-program, ahol együtt kézműveskedhettek a pasiddal. Ez lényegében lehet bármilyen kreatív workshop a közös csokikészítéstől kezdve a bőrdíszműves képzésegkig minden!

Magyarország egész területén vannak különböző kreatív workshopok, mindenféle témában és árkategóriában, akár még hétvégén (02.17) is! Válasszatok az érdeklődési körötöknek megfelelő kurzust.

KÖNYVESBOLTI BARANGOLÁS 

Mindketten szerettek olvasni? Nem szoktatok egymásnak ajándékozni Valentin-napon? Azért egy kis csekélység lehet, hogy mégis belefér! Válasszatok ki egy könyvesboltot és nézzetek alaposan körbe! Barangoljatok, vitassátok meg melyik könyvet tartjátok érdekesnek és válasszatok egy-egyet!

Ez a progi szuper ötlet lehet arra, hogy betekintést nyerj, milyen olvasmányokat is kedveld a pasid, arról nem is beszélve, hogy különleges progi, ami még a meglepi kérdést is megoldja! Nézzétek ki előre a könyvesboltok címét a neten.

SOROZATMARATON VALENTIN-MÓDRA

Ez a progi egy kis előkészületet igényel, de nem fogjátok megbánni. Lényege, hogy a kedvenc sorozataitokból megnézzétek a Valentin-napi epizódot! Nagyon különleges ötlet ez, amit az otthonotok kényelméből tudtok élvezni anélkül, hogy egy hatalmas vagyont kelljen költenetek progizásra.

Már-már ingyen van, csak előtte ki kell keresgélned és bérelned a kiválasztott sorozatok Valentin-napi epizódjait. Jóbarátok, Így jártam anyátokkal, Bob burgerfalodája, Szex és New York és még sorolhatnánk!

LUXI MOZIZÁS

Ha viszont ki akartok rúgni a hámból, irány a legnagyobb bevásárlóközpontok egyike! Valentin-napon ugyanis szuper romantikus filmeket vetítenek a VIP-termekben, melyek árába egy svédasztalos falatozás, vacsi is beletartozik. Igazi kettő az egyben program, ha valami különlegesre vágytok a pasiddal!

Ilyen még nem volt: ha elképesztően kényelmes bőrfotelből néznétek újra a legjobb szerelmes filmeket, akkor ezt az élményt muszáj kipróbálnotok! Cinema City Valentin-napi all inclusive moziélmény 10 250 Ft/fő

KARAOKÉZZetek KEDVETEKRE!

A hét közepén elég kicsi rá az esély, hogy kirúgtok a hámból és berobbantok egy nagy karaoke-buli kellős közepére - a hétvégén azonban csomó ilyen progi van! Ha a lágy-szerelmes randiokból már épp elég, ilyenen epdig még nem voltatok, adjatok neki egy esélyt.

Ez a progi akkor lesz a legjobb számotokra, ha szerdán nem tudtok talizni, a Valentin-napi ünneplést és progizást viszont mindenképpen meg szeretnétek tartani egy kis bolondozással megspékelve.

SÉTÁLTASSATOK CUKI KUTYUSOKAT!

Hosszabbítsátok meg az ebédszüneteteket és menjetek el egy állatmenhelyre. Segítsetek a cuki kis ebedek, cicusokon és a többi édes állatkán, támogassátok őket anyagilag, ha pedig van rá mód, vigyétek el őket egy kis sétára! Ha nincs a közelben állatmenhely, a szomszéd idős néni tacsija is biztosan örülni fog egy kis sétának!

Figyelem! Ez a progi mindenképpen igényel előzetes egyeztetést és szervezést, a legtöbb állatmenhely nem fogad csak úgy a sétáltató vendégeket és nem is engednék el veletek az állatokat szabadon.  

Via